POSLE 12 GODINA BRAKA OTKRIO SVE TAJNE SVOJE SUPRUGE: Krila je od njega čak i pravo IME!
Muž Vinsent i njeova žena, Foto: Printscreen

a samo je hteo tavan da očisti

POSLE 12 GODINA BRAKA OTKRIO SVE TAJNE SVOJE SUPRUGE: Krila je od njega čak i pravo IME!

Vinsent je više od svega voleo svoju suprugu Ketrin (37) i troje dece, a sada se našao pred neočekivanim pitanjem koje ga je danima kasnije proganjalo, prenosi Otava Sitizen

Objavljeno:

Kada je Vinsent Grener (39) iz kanadskog grada Otave odlučio da početkom aprila u redovnom prolećnom spremanju kuće sredi i tavan, nije ni pomišljao na to da će mu ta odluka zauvek promeniti život.

Vinsent je više od svega voleo svoju suprugu Ketrin (37) i troje dece, a sada se našao pred neočekivanim pitanjem koje ga je danima kasnije proganjalo, prenosi Otava Sitizen.

– Zašto je to prećutala? – pitao se Vinsent dok je pokušavao da skupi hrabrost i načne temu od čijeg je ishoda strepeo, sa suprugom.

Vinsent je na tavanu među njenim starim knjigama u kartonskoj kutiji pronašao neke Ketrinine slike iz mladosti, kao i stari pasoš i to iz – Rumunije.

– Ništa mi nije bilo jasno. Pitao sam se samo da li je to žena koju ja zaista poznajem ovih 14 godina koliko smo zajedno ili je to neka druga osoba. Dve godine smo proveli zajedno pre braka i mislio sam da mi je tada ispričala sve. Rekla mi je da je odrasla u Torontu, kao i da ima malo čudniji akcenat jer su njeni rodom iz Evrope, ali nikada nije pričala više o tome – priča Vinsent.

Na slikama koje je pronašao Ketrin je bila u zagrljaju dve devojke, a na dve fotografije držala je flašu piva u društvu nepoznatog muškarca koji ju je ljubio u obraz. Vinsent je smogao snage da otvori temu i tada je saznao sve.

Ispostavilo se da je Ketrin Grener zapravo Katarina Grenesku, Rumunka koja je rođena 1984. godine u Krajovi. Tamo je i odrasla i tek u 19. godini napustila je Rumuniju kako bi se školovala dalje u Kanadi.

– Ketrin mi je, na moje veliko iznenađenje, prećutala celokupnu prošlost jer se plašila da je neću voleti. Znala je da nikad nisam bio neki ljubitelj Evrope i ljudi odande. Mislila je da će me razočarati i odbiti ako prizna da je Rumunka, kao i da je pola života provela tamo. U Torontu je zaista živela ali kao studentkinja, posle se preselila u Otavu. Onaj čovek sa slike je njen bivši momak iz Rumunije, a i devojke su drugarice odande. Uspeli smo da sklopimo mozaik njene prošlosti tokom večeri koju ću zauvek pamtiti, ali da me je povredila što je prećutala sve – jeste – priznaje Vinsent.

Ketrinin muž rešio je da “udari kontru” istini i njegovom suočavanju sa istom.

– Predložio sam joj da ove godine, kad se otvore granice posle epidemije otputujemo na nedelju, dve u tu Krajovu. Želim da vidim gde je rođena i gde je pre živela. Moguće i da želim lično da se uverim da je sve što mi je ispričala istinito. Tamo su joj i roditelji za koje mi je 14 godina govorila da je s njima u lošim odnosima, pa se zato nikad nismo ni upoznali. Mnogo toga i dalje mi je zbunjujuće i zabrinjavajuće, ali nadam se da ćemo otkriti sve – kaže Vinsent za lokalni portal u Otavi.

Na kraju dodaje i da su njihovi prijatelji i njegova porodica takođe u šoku, kao i da su zapanjeni ne samo Ketrininom pričom iz prošlosti, već i Vinsentovom hrabrom odlukom da uskoro otputuju u Rumuniju.

Bonus video:

01:46

BALKANSKI AVANTURISTA LOVIO KROKODILE I ANAKONDE! Kristijan uhvatio zmiju od 250 KG i 9 metara, a onda uradio FANTASTIČNU stvar

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.