MRZITE KAD VAM SE OHLADI POMFRIT? Tiktokerka pokazala odličan trik, ovo je REVOLUCIJA! (VIDEO)
ilustracija, Foto: Profimedia

da li ste znali?

MRZITE KAD VAM SE OHLADI POMFRIT? Tiktokerka pokazala odličan trik, ovo je REVOLUCIJA! (VIDEO)

Korisnica TikToka objavila je video u kojem je pokazala kako kutija u kojoj dobijete pomfrit zapravo može služiti za očuvanje topline

Objavljeno:

Uzeti pomfrit u vožnji je odlična ideja ako ste u žurbi, ali često se dogodi da vam pomfrit ispada po automobilu ili se ohladi dok ne dođete do svoje destinacije. Međutim, jedna žena otkrila je sjajan trik kako sačuvati toplinu svog pomfrita te sprečiti ispadanje iz kutijice.

Korisnica TikToka @differentmotherhood objavila je video u kojem je pokazala kako kutija u kojoj dobijete pomfrit zapravo može služiti za očuvanje topline, a sve što trebate napraviti je savinuti njezine krajeve.

Naime, jednostavno gurnete zadnji deo posude prema napred te je prihvatite sa svake strane ostatkom posude. Tako će vaš pomfrit ostati siguran tokom vožnje, ali i topao.

Njen video brzo je postao viralan na društvenim mrežama te je prikupio više od 3,7 miliona pregleda, a mnogi su ostali oduševljeni ovim trikom. “Zašto to oni ne naprave da ne tražim svoj pomfrit po dnu vrećice?”, pitala se jedna korisnica, dok je druga jednostavno komentirisala “Zašto ovo nisam pre znala?”

Bonus video:

03:52

KONFERENCIJA URAGANKI ZA ŠTAMPU POSLE ULASKA U FINALE

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.