SESTRE BLIZNAKINJE IZVRŠILE SAMOUBISTVO U RAZMAKU OD ČETIRI MESECA! Razlog za to će vas rasplakati!
Sestre bliznakinje, Foto: Facebook/Chris Gould

jezivo

SESTRE BLIZNAKINJE IZVRŠILE SAMOUBISTVO U RAZMAKU OD ČETIRI MESECA! Razlog za to će vas rasplakati!

Sem umrla u septembru 2018. godine usled trovanja lekovima, dok je Kris pronađena mrtva u januaru 2019. pored železničke pruge.

Objavljeno:

Sestre bliznakinje Kris i Sem Guld (17) iz Falburna (Kembridžšir, Velika Britanija) oduzele su sebi život u razmaku od četiri meseca, plašeći se da im policija ne veruje da su dugo godina trpele s*ksualna zlostavljanja nakon što se kasnilo sa istragom, a zatim niko nije bio procesiuran zbog onoga što su pretrpele.

Njihovo zlostavljanje počelo je kada su imale osam godina, a nastavilo se i u tinejdžerskom dobu, prenosi Metro.

Policija je saopštila da je slučaj zatvoren 2016. godine zbog “nedostatka prihvatljivih dokaza”, ali roditelji su bili zabrinuti jer su samtrali da sa osumnjičenima nikad nije obavljen adekvatan razgovor.

Istraga je ponovo otvorena tek septembra prošle godine nakon što su se pojavili novi dokazi, ali to je bilo nakon smrti sestara.

Sem umrla u septembru 2018. godine usled trovanja lekovima, dok je Kris pronađena mrtva u januaru 2019. pored železničke pruge.

U istrazi se moglo čuti kako je Kris u junu 2016. prvi put otkrila da su ona i sestra s*ksualno zlostavljane od 2007. godine.

Njihovi roditelji nijednog momenta nisu sumnjali u to i bili su ubeđeni da je to jedan od razloga zbog čega su imale psihološke probleme i više puta se pokušale da se ubiju.

– Nakon smrti sestara policija je posetila osumnjičenog, rekavši mu da je imenovan u krivičnoj prijavi, ali ipak nije obavila adekvatan razgovor sa njim – navodi se u istrazi.

Kris je nakon toga pokušala da se ubije u školi, ali je sprečena u tome, pa je odvedena u psihijatrijsku bolnicu.

U večeri njene smrti, Kris su pustili da ode po cigarete i napustila je odeljenje oko 18.30 i tu joj se izgubio trag. Nije odgovarala ni na pozive osoblja.

U potragu se uključila porodica, kao i policija, a njeno beživotno telo je pronađeno oko 20.35. Pretpostavlja se da je ovog puta uspela u namerama koje je više puta pokušala i da je sebi oduzela život.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.