PRODALA KAUČ ZA 50.000 DINARA I SHVATILA SVOJU PROPAST: Umalo da doživi SRČANI UDAR
Ilustracija, Foto: Printscreen/TikTok

auuu

PRODALA KAUČ ZA 50.000 DINARA I SHVATILA SVOJU PROPAST: Umalo da doživi SRČANI UDAR

Mislila je da je napravila dobar posao, a ispostavilo se da je vrhunski nasamarena....

Objavljeno:

Amerikanku po imenu Džuls Šrajner umalo što nije doživela srčani udar kada je shvatila da kauč, koji je prodala preko društvenih mreža za 500 dolara (oko 50.000 dinara), zapravo vredi pravo malo bogatstvo. Džuls je na TikToku objavila video u kojem je objasnila svoju "propast", a snimak je postao viralan za vrlo kratko vreme.

Šta se zapravo dogodilo?

Sporni kauč Amerikanka je dobila besplatno i nakon nekoliko godina korištenja, odlučila je da ga proda. Najjednostavnije joj je bilo da to uradi preko društvenih mreža, pa je tako objavila oglas na Fejsbuku da ga prodaje za 500 dolara.

Gotovo istog trenutka joj se javio potencijalni kupac. Doašo je, pogledao kauč, platio i odneo. Sve je završeno munjevito. Tek onda je usledio njen šok. Kako su razmenili imena nije prošlo ni sat vremena na društvenim mrežama je osvanuo njegov oglas, ali sa još nekoliko informacija zbog kojih je cena komadu bila dvadeset puta veća!

Ispostavilo se da je kauč delo pokojnog američkog dizajnera nameštaja Vladimira Kagana, čija dela su se prodavala od 14 do 32 hiljade dolara...

Kupac je objavio sliku veoma sličnog modela i dodao da je ovaj polovan, te da košta 20.000 dolara.

"Mislila sam da sam napravila dobar posao na Fejbuku, ali znate da su stvari uvek previše dobre da bi bile istinite", napisala je ona uz video koji je pregledalo 90.000 ljudi koji se nisu libili da komentarišu ovu vruhnsku "ispalu".

Mnogi su pokušavali da uteše Džuls rečima da to što je krevet od istog dizajnera ne mora da znači da isto vredi... A bilo je i onih koji su joj otvoreno rekli da je izigrana i da je trebalo bolje da se raspita pre nego što je objavila oglas. Bilo je i onih koji nisu mogli da se suzdrže od šaljivih komentara, pa su joj poručili:

"Lutko, to se zove zakucavanje!"

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.