ŽENA HTELA DA ABORTIRA, MUŠKARAC KUPIO DETE: Njoj bila VAŽNIJA KARIJERA, ispovest koja OSTAVLJA BEZ DAHA
Porodica, Foto: Profimedia

a joj

ŽENA HTELA DA ABORTIRA, MUŠKARAC KUPIO DETE: Njoj bila VAŽNIJA KARIJERA, ispovest koja OSTAVLJA BEZ DAHA

Da se nadovežem samo na onog gospodina

Objavljeno:

Jedan muškarac podelio je svoju ispovest na domaćem sajtu na kojem ljudi svakodnevno dele svoja iskustva i traže savete, a mi vam u celosti prenosimo njegovu priču.

– Da se nadovežem samo na onog gospodina što bi da odlučuje pri abortusu u smislu da ako on ne želi dete, žena treba da abortira – e pa nismo svi isti, ja sam svoje dete bukvalno kupio. Ružno zvuči, ali tako je. Neplanirano je zatrudnela, obzirom da smo oboje u ozbiljnijim godinama ja sam bio presrećan zbog toga, a ona ni da čuje – napisao je on i potom objasnio šta se dogodilo i kako je uspeo u svojim željama:

– Učinio sam sve da do toga ne dođe, na kraju lepo ponudio novac i pošteno prihvatila i dala mi i sva roditeljska prava. Deo svojih ne ispunjava ionako, jer “važnija je karijera”. Ne kajem se, mali ima već tri godine, na neki način preko njega sam upoznao i ljubav svog života, šetajući ga primetila nas je jedna devojka, zapričali se, izašli, ispričao sam neobavezno svoju priču i njoj. Kaže da sam je tog dana kupio za ceo život i sad čekamo novog klinca. Iskreno, život piše romane i nisu svi muškarci retardi kao on. Eto toliko – završio je on svoju ispovest.

Bonus video:

00:47

NADAM SE DA ĆE USKORO BITI BIVŠI MUŽ! IVANA ALEKSIĆ SE UKLJUČILA LAJV SA TOMOVIĆEM: Otkrili su sve detalje njihovog ODNOSA! (FOTO)

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.