DEVOJKE PRIMETILE DA IH NEPOZNATI ČOVEK PRATI I SLIKA NA AERODROMU: Kada su mu prišle, tresao se kao prut!
ilustracija, Foto: Filip Plavčić, Profimedia

strašno!

DEVOJKE PRIMETILE DA IH NEPOZNATI ČOVEK PRATI I SLIKA NA AERODROMU: Kada su mu prišle, tresao se kao prut!

Nije mogao da veruje da su ga spazile

Objavljeno:

Dve devojke oduševile su korsnike društvenih mreža nakon što su se suočili sa čovekom koji ih je pratio i krišom fotografisao u javnosti.

One su, naime, hodale po aerodromu kada su primetile muškarca koji ih prati, a prolaznici su obavestili devojke da ih neko fotografiše.

Devojke su tada odlučile da ga nadmudre i da mu se osvete, a celokupnu situaciju snimale su telefonom.

Na snimku koji su objavili strani mediji može se čuti kako jedna devojka pita muškarca: “Oprostite, da li ste nas fotografisali”, a potom mu se obratila rečima: Da li možemo da vidimo kakva ti je kamera”.

Muškarac je počeo da se udaljava, nakon čega su one nastavile da ga prate, a potom je priznao da ih je ipak fotografisao, prenosi DNA.

– Gospodine, zaista nije u redu da slikate devojke u javnosti. Zamislite da smo vam ćerke ili neke od vaših rođaka, Molim vas, izbrišite ih – rekla mu je jedna, koja ga je naterala da ih pred njima izbriše.

– Mislite li da se šalim? Izbrišite ih preda mnom, odmah! Vidim da se tresete, izbrišite ih – burno je odreagovala jedna devojka.

Kasnije su saznale da je “kliknuo” na pet fotografija koje je izbrisao, dok su mu ostale i dalje bile u telefonu, ali odustale su od rasprave.

Bonus video:

00:13

PESAK U EGIPTU GORI OD VRELINE LIDIJE VUKIĆEVIĆ: Glumica se razgolitila u 58. godini, preplanula i zategnuta kao PRAĆKA! (VIDEO)

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.