PRIZNALA POLICIJI DA JE IMALA ODNOSE SA SVOJIM OCEM! Jeziva ispovest argentinke usledila nakon smrti muškarca!
ilustracija, Foto: Promo

neverovatno

PRIZNALA POLICIJI DA JE IMALA ODNOSE SA SVOJIM OCEM! Jeziva ispovest argentinke usledila nakon smrti muškarca!

Dodatna činjenica za rubriku “verovali ili ne”, predstavlja podatak da je 31-godišnjakinja priznala da joj je muškarac koji je preminuo otac, a to je otkrila policiji kada je osujećena prilikom pokušaja bekstva

Objavljeno:

Stariji muškarac pronađen je mrtav u hotelskoj sobi hotela La Sijestita u argentinskom gradu Salta, neposredno nakon što je imao s*ksualne odnose sa ženom.

Dodatna činjenica za rubriku “verovali ili ne”, predstavlja podatak da je 31-godišnjakinja priznala da joj je muškarac koji je preminuo otac, a to je otkrila policiji kada je osujećena prilikom pokušaja bekstva.

Prema izveštajima svedoka, žena je pokušala da pobegne motociklom kojim je stigla sa navodnim partnerom, ali ju je menadžer hotela spazio i sprečio je da ode bez svog saputnika.

Pošto mu je situacija bila sumnjiva, zadržao je 31-godišnjakinju do dolaska policije, da bi potom otišli u sobu i zatekli mrtvog muškarca, koji prethodno nije odgovarao na pozive osoblja, prenosi Tiempo de San Huan.

Tada je žena priznala da je taj čovek zapravo njen otac i da je postao neuravnotežen i neuračunljiv dok su imali s*ksualni odnos.

Za sada nije poznato kako je muškarac preminuo, ali policija istražuje sve mogućnosti.

– Izjava devojke podstakla nas je da detaljnije istražimo njegovu smrt kako bismo utvrdili njihov odnos, kao i to da li postoji mogućnost da je došlo do nasilne smrti, odnosno ubistva. Takođe nam je zanimljivo to što je žena ispraznila džepove tog čoveka nakon smrti, uzela njegove ključeve motora i pokušala da pobegne – naveli su iz Uprave policije grada Salta.

Žena je identifikovana i trenutno se nalazi u pritvoru dok traje istraga.

Bonus video:

01:39

Penzioneri mogu u banje o trošku RFZO

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.