IMAM 41 GODINU I SKROZ SAM SEDA: Otkad sam PRESTALA DA SE FARBAM, desila mi se PREDIVNA STVAR (FOTO)
Miranda Parker, Foto: Instagram

OTKRIVAMO

IMAM 41 GODINU I SKROZ SAM SEDA: Otkad sam PRESTALA DA SE FARBAM, desila mi se PREDIVNA STVAR (FOTO)

Sede u kosi Miranda Parker (41) primetila je kada je imala 20 godina i od tada je obojena u smeđe. Međutim, shvatila je da joj to uzrokuje stres i košta je mnogo novca. Izračunala je da je na frizerske salone potrošila oko 130 tisuća kuna. Odlučila je da prihvati svoju prosijedu kosu.

Objavljeno:

Miranda Parker (41) iz Mičigena odlučila je da prestane da sluša druge i da izgleda onako kako želi. Sa farbanjem je počela sa 20 godina, a prestala je pre tri godine i sada obožava svoju sedu kosu.

Sede u kosi Miranda Parker (41) primetila je kada je imala 20 godina i od tada je obojena u smeđe. Međutim, shvatila je da joj to uzrokuje stres i košta je mnogo novca. Izračunala je da je na frizerske salone potrošila oko 130 tisuća kuna. Odlučila je da prihvati svoju prosedu kosu.

- Prestala sam da farbam kosu u 38. godini. Bila sam umorna od čestih poseta frizerima i planiranja života prema rasporedu farbanja. Znala sam da će doći do predrasuda i nisam bila sigurna da li sam dovoljno jaka za to. Ali osećala sam da mogu to da prođem ”, rekla je Miranda.

Sada obožava svoju kosu i njeno samopouzdanje je poraslo.

- Naučila sam da me nije briga šta neko drugi misli ili ima da kaže o mojoj kosi. Moja je kosa i moj izbor da je nosim onako kako želim. Taj koncept se proširio na sve aspekte mog života. Moja kosa, moj izbor. Moje telo, moj izbor. Moj život, moj izbor. Radite ono što vas čini srećnim, a ne ono što drugi žele da radite ili misle da bi trebalo da radite “, dodala je.

Miranda je kosu počela da farba sa 20 godina, a pre tri godine odlučila je da prihvati svoje sede.

- Ponosan sam što sam prihvatila svoje sede. To me je učinilo jačom i samopouzdanijom ženom. Iako još uvek znam kako da dobijem negativne komentare, oni me samo čine još jačom - priznala je.

Bonus video:

04:49

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.