SARI SE NA AUTO-PUTU POKVARIO AUTOMOBIL, A ONDA JU JE ZADESIO NAJVEĆI HOROR: Stao joj je KAMIONDŽIJA!
Nesreća, Foto: Printscreen facebook

NESREĆA

SARI SE NA AUTO-PUTU POKVARIO AUTOMOBIL, A ONDA JU JE ZADESIO NAJVEĆI HOROR: Stao joj je KAMIONDŽIJA!

U trenucima kada je čoveku objašnjavala šta se dogodilo, na njih je naleteo još jedan kamion koji je pokosio i Saru i Džefrija, a oboje su preminuli na licu mesta

Objavljeno:

Australijanka Sara Frejzer (23) poginula je u nesreći na auto-putu 2012. godine prilikom jednog bizarnog saobraćajnog incidenta.

Njoj se, naime, pokvario automobil, a kamiondžija Džefri Klarks stao je da joj pomogne.

U trenucima kada je čoveku objašnjavala šta se dogodilo, na njih je naleteo još jedan kamion koji je pokosio i Saru i Džefrija, a oboje su preminuli na licu mesta.

Skoro deceniju kasnije, Sarin otac Piter, koji se od trenutka pogibije ćerke bori za bezbednost u saobraćaju, izborio je da bude pokrenuta Nacionalna nedelja bezbednosti na putevima pod sloganom “Vozi da drugi prežive”, gde će podići svest Australijancima o savesnoj vožnji na drumovima, prenosi Dejli mejl.

Piter Frejzer podseća da je više od 11.000 stanovnika Australije stradalo na putevima, dok je više od 360.000 povređeno u godini u godini kada mu je ćerka poginula, a ništa bolje nije ni danas.

– Neprihvatljivo je da se na ovakve tragedije gleda samo kao na žaljenje, a da se ne preduzima ništa. Moramo učiniti mnogo više kako bismo obezbedili da se ovakvi ishodi, u kojima bi stradali nevini ljudi ili bi bili osakaćeni, ne događaju redovno – naveo je on.

Inicijativu su podržale gotovo sve institucije iz oblasti bezbednost saobraćaja.

Piterova ćerka Sara poginula je na auto-putu Hjum, južno od Mitagonga (Novi Južni Vels) kada je izašla iz pokvarenog automobila kako bi potražila pomoć.

U trenucima kada je kamiondžija izašao da pomomogne devojci, na njih je naleteo šleer i oboje ih poslao u smrt.

Bonus video:

03:10

PATROLIRALI SMO SA REČNOM POLICIJOM I OBIŠLI BEOGRADSKE OBALE: Saznali smo najveće tajne njihovog posla

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.