ŽENA JOJ JE DOBACILA NA GROBLJU: Sutradan je zatekla HOROR o kome nije mogla da sanja u NAJLUĐIM KOŠMARIMA, UŽAS!
Groblje, Foto: Profimedia

nikome ne poželeti

ŽENA JOJ JE DOBACILA NA GROBLJU: Sutradan je zatekla HOROR o kome nije mogla da sanja u NAJLUĐIM KOŠMARIMA, UŽAS!

Čak 70 godina posećuje groblje i nikad joj se ništa slično nije dogodilo

Objavljeno:

Starija žena (81) mučki je napadnuta ispred groblja Rejk Lejn u britanskom Valasiju.

Dok se sa ostarelim psom vraćala kući, muškarac iz Raundhausa ju je najpre krvnički udario i oborio na zemlju, da bi potom skakao po njoj, ne razmišljajući da njeno ostarelo telo ne može da podnese taj pritisak i da bi prilikom svakog udarca ili gaženja, mogao da je ubije.

Sumnja se da je uzrok ove priče nastao dan ranije.

Nećaka žrtve objasnila je kako njena tetka svakodnevno već godinama ide na groblje kako bi obišla svoje najmilije koji tu počivaju, a društvo joj pravi njen pas koji je već u godinama.

Jedna žena ju je napala zbog psa i nejgovog laveža nedaleko od deteta, ali nakon što je bila arogantna, starica joj nije ostala dužna.

– Moja tetka se izvinila toj ženi i rekla da ima razumevanja jer je njen pas star i ćorav, ali da nema lošu nameru i da nikog ne bi ujeo. Žena ju je u tom momentu opsovala, da bi joj moja tetka, koja ne trpi uvrede, uzvratila istom merom. Udaljile su se jedna od druge, da bi već sutradan tetki na ulazu u groblje prišao muškarac koji je urlao na nju, podsećajući je na jučerašnji događaj i raspravu sa nepozantom ženom – navela je rođaka žrtve, prenosi Liverpul Eho.

– Zatim ju je udario, oborio na tlo, i počeo da skače po njoj. Kada je prestao sa udaranjem starice, šutnuo je psa, a potom se njoj obratio i rekao da više nikada tako nije razgovarala sa njegovom ženom, dok su mu supruga i dete bili takođe na licu mesta – dodala je ona.

Policija traga za počinioce, opisanim kao belac, starosti između 20 i 30 godina, obučen u košulju i jaknu.

– Želela bih da ga uhapse zbog ovoga što je uradio. Kada sam joj videla modrice, zaprepastila sam se. On je međutim bila zabrinuta za psa koji je takođe dobio udarac, jer osim njega, ne živi ni sa kim. Od tog momenta non-stop idem sa njom na groblje. Već 70 godina posećuje to mesto i prvi put joj se ovo dešava. Mnogo sam besna – zaključila je nećaka pretučene starice.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.