RAZLIKA IZMEĐU OVE DVE SLIKE JE 1 SEKUNDA: Fitnes model otkrio TAJNE INSTAGRAMA! (FOTO)
Muškarac, Foto: Printscreen Instagram

detalji

RAZLIKA IZMEĐU OVE DVE SLIKE JE 1 SEKUNDA: Fitnes model otkrio TAJNE INSTAGRAMA! (FOTO)

Dakle, iako je jasno da je Moonei već neupitno u dobroj formi, to je druga fotografija koja stvari podiže na viši nivo

Objavljeno:

Nije baš udarna vest da se Instagram može osećati kao zemlja mašte u kojoj se svaki selfi filtrira do savršenstva. Ipak, može biti korisno zaustaviti se i podsetiti kako je ljudima lako manipulisati svojim izgledom, posebno kada pokazuju nešto što bi mogao da bude nedostižni fizički ideal.

U nedavnoj objavi, fitnes model, trener i bodibilder Joss Moonei pokazao je tu tačku „transformacije od jedne sekunde“ koja pokazuje koliko je tačno lako preći iz mršavog u iseckano bez pomoći mnogo više od dubokog udisaja, fleks i nekoliko klikova. Pozirajući bez majice, upoređujući sebe, Moonei već deluje rasparano od velike većine muškaraca na fotografiji „pre“ - sportske mišićave telesne građe, vidljivih trbušnjaka u trbuhu i torza u obliku slova V.

Dakle, iako je jasno da je Moonei već neupitno u dobroj formi, to je druga fotografija koja stvari podiže na viši nivo. Trbušnjaci su mu primetno izrezbareni, a Adonisov remen daleko izraženiji. Kao što priznaje u naslovu, postoji bar malo hokus-pokusa koji pomaže u postizanju sve te dodatne definicije.

„Između ovih slika postoji bukvalno jedna sekunda, ali činjenica je da zapravo izgledam kao na levoj slici većinu dana“, napisao je. "Dakle, poruka koju želim da dam je, pokušajte da se ne upoređujete sa društvenim mrežama. Kako šetnja po ceo dan sa 'tvrdim trbušnjacima' nije stvar. To niko na planeti ne radi."

Drugim rečima, kako kaže Moonei, važno je zapamtiti da je Instagram iskustvo gde su linije između stvarnosti i fantazije zamagljene. U redu je potražiti druge za inspiracijom i motivacijom, pod uslovom da standard nije bukvalno nemoguć.

„Ne upoređujte se ni sa kim jer ste na svom putu“, kaže on. „Nikada nećete biti niko drugi, zato se udobno osećajte u svojoj koži.“

Bonus video:

02:55

Glišić protiv legalizacije prostitucije


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.