REKLA NAM JE DA BUDEMO DOBRI I DA NAS MNOGO VOLI: Tragična ispovest dece nakon što su videli majku poslednji put!
Deca, Foto: Profimedia

tragedija

REKLA NAM JE DA BUDEMO DOBRI I DA NAS MNOGO VOLI: Tragična ispovest dece nakon što su videli majku poslednji put!

Nesporedno pre odlaska na posao u Generalnu direkciju za naoružanje, gde je radila pri policiji, poljubila je svoju decu

Objavljeno:

Araseli, samohrana majka troje dece, tragično je izgubila život u nesreći prilikom pada nadvožanjaka za Metro u Meksiku i ona je identifikovana kao zvanično 25 žrtva teške nesreće.

Nesporedno pre odlaska na posao u Generalnu direkciju za naoružanje, gde je radila pri policiji, poljubila je svoju decu Ramzesa (13), Nefertari (18) i Marvina Gamalijela (24), rekla im da se čuvaju i da jedva čeka da se vrati sa posla i da uživaju u njihovom domu u Taltenku, predgrađu Meksiko Sitija.

– Srdačno se oprostila od nas i svakom je dala poneki zadatak. Malom bratu je rekla da opere sudove, meni da očistim sobu, a starijem bratu da opere prekrivače da ne bi ona umorna sve to radila. Rekla nam je da budemo dobri i da nas mnogo voli – rekao je njen sin Nefertari, prenosi Excelsior.

Vest o tome da je njihova majka teško povređena u nesreći sačekala ih je u svom domu i nisu mogli da veruju da se upravo to desilo njoj.

Četiri dana kansnije Araseli je preminula.

– Nemam reči, jako smo tužni. Naša majka je bila najbolja osoba na svetu. Bila je poštena, pravična i stroga, ali ispunjena ljubavlju kojom nas je svakodnevno obasipala. Imala je planove i želela je da živi – dodao je Nefertari.

Bonus video:

00:30

KOMEMORACIJA FEĐI STOJANOVIĆU U ATELJEU 212: Kolege i prijatelji zaplakali kad su čuli glas glumca na snimku, VELIKA TUGA

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.