NIJE PRESTAJALA DA SE SMEJE: Kenet priznao šta ga je nateralo da na smrt pretuče svoju suprugu! (FOTO)
Kristina Mananares i njen suprug, Foto: Facebook

au strašno

NIJE PRESTAJALA DA SE SMEJE: Kenet priznao šta ga je nateralo da na smrt pretuče svoju suprugu! (FOTO)

Manzanaresov branila Džejmi Mekgrejdi istakao je da je njegov klijent prošao “neuropsihološka ispitivanja

Objavljeno:

Kenet Manzanares (43) priznao je prošle godine krivicu za ubistvo svoje supruge Kristine Manzanares, s tim što se u novom sudskom spisu navodi da je bio podvrgnut testiranju koje je otkrilo razne poremećaje.

Manzanaresov branila Džejmi Mekgrejdi istakao je da je njegov klijent prošao “neuropsihološka ispitivanja i neuropsihijatrijske preglede mentalnog statusa”, koji su otkrili neurokognitivni poremećaj, poremećaj raspoloženja i druga funkcionalna oštećenja koja su doprinela njegovom nasilnom napadi, pa je stoga zatražio blažu kaznu.

U memorandumu o kazni, Mekgrejdi je rekao da je zbog mentalnog stanja Manzanares jedva sposoban da se priseti brutalnog premlaćivanja supruge, uz tvrdnje da se njegov klijent izuzetno kaje.

Kristina Manzanares
foto: Facebook

– On razume gubitak koji njegova deca, njegova porodica i prijatelji osećaju kao posledicu Kristinine smrti. Tokom pritvora, Keni se trudio da razume ovu tragediju. Iako je saznao nešto više o sebi i svojim oštećenjima, svestan je da to nije opravdanje, niti će time utešiti one koji su voleli njegovu ženu – naveo je advokat.

U noći u kojoj se dogodila tragedija Kenet i Kristina krstarili su Aljaskom sa svoje troje dece.

Prema policijskom izveštaju, Kristina je prethodno zatražila razvod, nakon čega ju je muž krvnički pretukao i pokušao da je baci kroz prozor, u prisustvu dvoje dece.

Od posledica zadobijenih povreda, Kristina je preminula.

Prilikom hapšenja iste večeri, na pitanje šta se dogodilo, Kenet je rekao da ga je nerviralo to što njegova supruga “ne prestaje da se smeje” i da je u tom trenutku imao “višak testosterona”.

Kristina Manzanares
foto: Facebook

Policajci su u neverici slušali njegovo obraćanje, tvrdeći da definitivno nije normalan.

Potom je detaljno opisao da ju je više puta pesnicom udarao dok joj glava nije bila u potpunosti krvava i dok se nije onesvestila, dok bi prilikom sledećeg saslušanja rekao da se ne seća šta se desilo.

Bonus video:

00:42

Žiri žestoko napao majku Jelenu

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.