"BIO SAM MRTAV I ČUDOM SU ME OŽIVELI": Automehaničar (64) PODELIO STRAVIČNO ISKUSTVO SA KORONOM! UŽAS
Respirator, Foto: EPA / Tamas Kovacs

KORONA VIRUS

"BIO SAM MRTAV I ČUDOM SU ME OŽIVELI": Automehaničar (64) PODELIO STRAVIČNO ISKUSTVO SA KORONOM! UŽAS

Zbog teške upale pluća bio je na respiratoru, a u najtežim trenucima je brojao otkucaje svog srca i shvatio da prestaje da radi

Objavljeno: 21:33h

Korona virus bio je razlog zbog koga su Norberta Di Natale (64) vraćali u život, nakon što je bio klinički mrtav nekoliko minuta. Velikim trudom lekara, na svu sreću, on je spašen i vraćemn u život.

Ovaj muškarac je rekao da je bukvalno mogao da oseti kako srce prestaje da mu kuca, a zatim opisao šta je video u trenucima srmti.

"Čuo sam od mnogo ljudi da kad se tako nešto desi, da vide svetlo na kraju tunela i video sam poptuno istu stvar kada sam umirao. Da ne poverujete, ali to se desilo. I taj događaj je nešto što ne očekujete da će se dogoditi. Šokantno je", rekao je Norberto za portal Daily Star.

Inače automehaničar, Norberto kaže se koronom zarazio u garaži u kojoj radi, a zbog opakog virusa dvaput je bio u bolnici.

Kada je drugi put bio u bolnici, kaže da je svakog dana neko umirao i da je u jednom trenutku pomislio "sada je moj red". Zbog teške upale pluća bio je na respiratoru, a u najtežim trenucima je brojao otkucaje svog srca i shvatio da prestaje da radi.

"Bio sam mrtav nekoliko minuta i ne znam kojim čudom su me oživeli", rekao je automehaničar.

Kojim god čudom da su ga oživeli, dobro je, a Norberto se sada oporavlja kod kuće, gde će mu, prema procenama lekara, trebati oko četiri meseca potpuno ozdravi.

Bonus video:

04:27

LEON BERIŠA OVE GODINE NIJE SLAVIO ĐURĐEVDAN! Zatekli smo BEDU I OČAJ: Umesto da slavi, PREPLAKAO JE DAN!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.