SAMOHRANA MAJKA IZGUBILA ŽIVOT U SEKUNDI: Na radnom mestu desilo joj se nešto STRAVIČNO, HOROR! (FOTO)
Luani D’Oracio, Foto: Facebook

horor

SAMOHRANA MAJKA IZGUBILA ŽIVOT U SEKUNDI: Na radnom mestu desilo joj se nešto STRAVIČNO, HOROR! (FOTO)

Naime, 3. maja prošle godine, Luanu D’Oracio je priklještila valjkasta mašina za savijanje tkanine i povukla je sa sobom

Objavljeno:

Tragična priča o Luani D’Oracio, mladoj 22-godišnjoj majci, postala je simbol nesigurnosti i nebezbednih uslova u kojima rade tekstilni radnici u Italiji.

Luana je pre godinu dana radila kao šanjderka u fabrici “Orditura Luana” u gradiću Montemurlu u regionu Toskane. Uprkos višegodišnjem iskustvu, devojka je doživela čudnu nesreću na radu koja ju je koštala života.

Naime, 3. maja prošle godine, Luanu D’Oracio je priklještila valjkasta mašina za savijanje tkanine i povukla je sa sobom.

Pored nje je bio kolega koji je u tom trenutku bio okrenut leđima, a od buke od mašina u pogonu, nije čuo da ga Luana doziva da joj pomogne.

Žena
foto: Facebook

Alarm se ubrzo oglasio, policija i hitna pomoć došli su na licu mesta, ali nesrećnoj devojci, koja je obavljala težak i rizičan posao, nije bilo spasa.

Mašina ju je prosto usisala i prignječila, a prema rezultatima obdukcije, Luana je umrla od posledica drobljenja zupčanicima mašine za savijanje.

Slučaj je potresao čitavu zemlju, a guverner Toskane Eugenio Đani kazao je da je neprihvatljivo da radnici ovako tragično skončaju.

– Ne možete da umrete na poslu, ni u jednoj fabrici.Ovakva smrt je jednostavno neprihvatljiva za naše društvo i mora da se učini nešto po tom pitanju – kazao je on.

Luanina porodica opisala je devojku kao vrednu i odgovornu samohranu majku, koja se mučila kako bi sebi i svom sinu obezbedila pristojan život.

– Moja ćerka je bila lepa, dobra, bila je zadovoljna poslom koji je radila. Umelo je da bude teško i mukotrpno, mada svi poslovi su takvi. Volela je da radi. Velika je ovo tragedija ne samo za porodicu, već i za fabriku. Vlasnik tog pogona mi je rekao da je skrhan bolom, da mu je žao i da ne zna kako se to dogodilo – rekla je Luanina majka Ema Maraco, prenosi Korijere de la Sera.

Bonus video:

13:46

SAMOHRANA MAJKA SA TROJE DECE U KUĆI VLAGE I PROMAJE: Njen najveći strah je da joj bebu ne pojedu pacovi!

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.