PRELEPA STUDENTKINJA UPOZNALA SINA MILIJARDERA: Kad je saznala PRAVU istinu, počela je da POVRAĆA! (FOTO)
Norvežanka Sesili Fjelhoj, Foto: Printscreen/Facebook/Cecilie Schrøder Fjellhøyimate

AU

PRELEPA STUDENTKINJA UPOZNALA SINA MILIJARDERA: Kad je saznala PRAVU istinu, počela je da POVRAĆA! (FOTO)

Ona je sa momkom započela vezu na daljinu, ali je ubrzo je otkrila mračnu tajnu

Objavljeno:

Norvežanka Sesili Fjelhoj (28) otišla je na školovanje u London, gde je putem aplikacije upoznala muškarca iz Izraela koji je, barem je tako tvrdio, sin milijardera i trgovca dijamantima.

Njihov prvi sastanak bio je kao iz filmova – privatnim avionom odveo ju je u Bugarsku. Rekao joj je tom prilikom i da ima mnogo posla te da često putuje. Tako je započela njihova veza na daljinu i malo po malo Sesili se zaljubila. Ona i Simon su bili svakodnevno u kontaku i često su razmenjivali ljubavne poruke.

Posle nekoliko nedelja veze situacija se preokrenula Leviev je zamolio svoju devojku da podigne kredit na svoje ime kako bi on mogao da podmiri svoje troškove i tako se zaštititi od “neprijatelja”.

Fjelhoj je na to pristala i nakon mesec dana, kada je pogledala izvod, shvatila je da je dečko njen novac trošio u luksuznim radnjama i hotelima širom sveta. Za tih mesec dana “olakšao” ju je za 200.000 dolara.

Studentkinja se isprva nije uzbuđivala, jer ionako joj je obećao da će joj refundirati troškove. Međutim, usledila su samo prazna obećanja. Uskoro je postajalo sve jasnije da Sesili svoj novac nikada neće videti.

– Kada sam to shvatila, došlo mi je da povratim. Bila sam u potpunom šoku jer sam shvatila da sam sama sebi uništila život – izjavila je devojka.

Nakon toga saznanja, toliko se uzrujala da je bila hospitalizovana na psihijatriji.

Angažovala je policiju i ispostavilo se da je pravo ime muškarca Šimon Hajut. Muškarac je poznat policiji jer je sedam godina proveo u zatvoru u Finskoj zato što je jednu ženu prevario za ogromnu svotu novca, dok ga i u Izraelu traže zbog nekoliko prevara.

– Svakog dana mrzim sebe i sve mi je ovo previše bolno. Najgore od svega mi je to što ja ne samo da sam izgubila dečka, već ga nikad nisam ni imala, on zapravo nije postojao – zaključila je ona.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.