MAJKA ŽELI DA ISKOPA GROB SVOJE ĆERKE (3): Razlog je STRAVIČAN, ovo je HOROR!
Mala Klarisa, Foto: ClarissasCause/Twitter

JEZIVO

MAJKA ŽELI DA ISKOPA GROB SVOJE ĆERKE (3): Razlog je STRAVIČAN, ovo je HOROR!

Ona je svesna da bi postupak iz pravnih, a i finansijskih razloga mogao da bude vrlo dugotrajan i skup, ali da to nije važno

Objavljeno:

Amerikanka Rebeka Saunders rekla je da se kaje što je dozvolila da njena ćerka Klarisa (3) bude sahranjena sa njenim suprugom, odnosno ocem deteta, koji je izvršio samoubistvo, a ujedno i ubio dete.

Zastrašujuća tragedija dogodila se u martu 2013. godine, kada je 50-godišnji Irac Martin Mekarti posle svađe sa Rebekom i bojazni da će dete odvesti u Ameriku, ušao u more zajedno sa ćerkicom i više nisu isplivali, ni muškarac, ni devojčica.

Tri dana kasnije oni su sahranjeni u istom sanduku u njegovom rodnom gradu Korku, a devojčica je tom prilikom stavljena ocu u naručje.

Rebeka krivi pokojnog supruga za ubistvo njihove ćerke i već osam godina ne miri se sa činjenicom da devojčica počiva pored oca koji je kriv za njenu smrt.

Pokrenula je postupak za ekshumaciju deteta, nakon čega planira da malenu Klarisu sahrani u SAD.

Rebeka je prošlog meseca uspostavila kontakt sa fondacijuom GoFundMe, kako bi prikupila 50.000 evra koji su joj potrebni za celokupnu proceduru ekshumacije.

– Razgovarala sam sa direktorom koji je zadužen za poslove ekshumacije i on me je uverio da bih mogla da računam da će moja ćerka biti konačno odvojena od ubice. Kajem se što sam dozvolila da je sahrane pored njega, ali nisam mogla tada racionalno da razmišljam zbog prevelikog šoka i tuge – istakla je Rebeka Saunders, prenosi Dejli Star.

Ona je svesna da bi postupak iz pravnih, a i finansijskih razloga mogao da bude vrlo dugotrajan i skup, ali da to nije važno.

Bitno joj je samo da njena ćerka više ne počiva u “rukama ubice”.

Bonus video:

22:52

CRNA HRONIKA 03.05.2021.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.