SVEKRVA JE ODVELA KOD GINEKOLOGA: Kad su se vratile kući, PRESTRAVILA se prizorom koji je ugledala DOLE!
Svekrva i snaja, ilustracija, Foto: Profimedia

UŽAS

SVEKRVA JE ODVELA KOD GINEKOLOGA: Kad su se vratile kući, PRESTRAVILA se prizorom koji je ugledala DOLE!

Ona je svoju ispovest podelila 2019. godine, a njenu priču vam prenosimo u celosti

Objavljeno:

Jedna devojka se udala veoma mlada, sa samo 19 godina, a pošto živi sa roditeljima svog muža dok je on u Nemačkoj, nastao je veliki problem. Njena svekrva ju je trudnu odvela na pregled kod ginekologa, a onda se desilo nešto neočekivano.

Ona je svoju ispovest podelila 2019. godine, a njenu priču vam prenosimo u celosti.

– Moj muž radi u Nemačkoj, a ja živim sa njegovim roditeljima. Venčali smo se prošle godine i to sa samo 19 godina. Volimo se, ali ni moji, a ni njegovi roditelji nisu baš bili srećni, čak su pokušavali da nas rastave, ali na našu sreću brzo sam ostala trudna tako da smo se osigurali, tačnije barem sam tako mislila do danas – rekla je ona tada.

– U trećem sam mesecu trudnoće i danas me svekrva vodila na pregled kod nekog privatnog ginekologa. Moja prva poseta ginekologu uopšte i bio je toliko grub da sam nakon tog pregleda prokrvarila… (tamo dole). To sam primetila kada sam došla kući i toliko sam se uspaničila da sam se odmah vratila natrag i to sama. Utrčala sam u ordinaciju i sva zabrinuta ga upitala zbog čega krvarim, na što mi je taj ginekolog reklao da sam džaba dolazila i da sam mogla pitati i svekrvu zbog čega krvarim. Nakon toga mi je rekao da je moja beba sasvim u redu, da je to krvarenje sasvim normalno te da mi je to moja svekrva kao medicinska sestra mogla sve lepo da objasni – zaključila je ona.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.