DANIJELA TRAŽI ODŠETU OD TETKE U VREDNOSTI OD 4,8 MILIONA DINARA: Otkrila TAJNU koja je sve ZAPREPASTILA! (VIDEO)
Danijela, Foto: Printscreen/Youtube

da li je moguće?

DANIJELA TRAŽI ODŠETU OD TETKE U VREDNOSTI OD 4,8 MILIONA DINARA: Otkrila TAJNU koja je sve ZAPREPASTILA! (VIDEO)

Ovaj slučaj zaprepastio je tamošnju javnost, koja je upoznata sa nemilim događajem

Objavljeno:

Mlada Meksikanka Danijela odlučila je da u TV emisiji raskrinka sopstvenu tetku zbog sumnje da je ubila njenog brata, odnosno svog sestrića, a potom otkrila skrivanu tajnu o njihovoj ljubavnoj vezi.

Ovaj slučaj zaprepastio je tamošnju javnost, koja je upoznata sa nemilim događajem u Telemundovoj emisiji “Caso Cerrado”.

Danijela traži odštetu od svoje tetke Karen u iznosu od 50.000 dolara (približno 4,8 miliona dinara), jer je pretrpela psihološku štetu, duševni bol, a takođe suočila se i sa podelom imovine koja joj je ostavljena u nasledstvo od bake.

Devojka je optužila tetku za ubistvo njenog 18-godišnjeg brata, a kako navode tamošnji mediji, takođe je saznala da su tetka i nećak stupili u incest.

– Na suđenju je lagala, a mog brata je pravila ludim. Ta žena očigledno je spremna na sve dok može tako nešto da uradi – istakla je Danijela, prenosi LA 100 cienradios.

Njena tetka, međutim, nije osuđena za teško ubistvo jer je, kako je navedeno, mladićeva smrt nastupila u samoodbrani.

Ipak, osuđena je zbog incesta jer je stupila u nedozvoljenu ljubavnu vezu sa tada maloletnom osobom.

– Tetka je na suđenju rekla kako je moj brat saznao da je ona trudna, a da joj dete nije napravio suprug. Zato je, navodno, stupila u seksualne odnose sa njim jer ju je ucenjivao. Naravno da to nije bila istina – rekla je Danijela.

Prema zvaničnoj verziji, mladić je u jednom momentu ipak rekao njenom suprugu da dete nije njegovo, nakon čega su se on i tetka potukli, pa ga je Karen ubola nožem, usled čega je preminuo.

Ispostavilo se, međutim, da je počinila ubistvo u samoodbrani, ali nije bila oslobođena presude za incest i s*ks sa maloletnikom.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.