DIJANA TAKSIRALA, PA POKUPILA 2 MOMKA: Posle ŽESTOKE NOĆI, doživela je BRUTALNO BUĐENJE!
Meksikanka Dijana Alvarez (27), Foto: : diario.com.mx printscreen

haotično

DIJANA TAKSIRALA, PA POKUPILA 2 MOMKA: Posle ŽESTOKE NOĆI, doživela je BRUTALNO BUĐENJE!

Dijana taksirala, pa pokupila dva momka: Posle “akcije” u kolima, ujutro je doživela brutalno BUĐENJE

Objavljeno:

Meksikanka Dijana Alvarez (27) iz Gvadalahare pronađena je pretučena i opljačkana u svom taksi vozilu.

Dok policija utvrđuje šta se tačno desilo tragajući za dva mladića koji su je napali i opljačkali, ova devojka oporavlja se u bolnici od nanesenih povreda, piše diario.com.mx.

Alvarezova je napravila početničku grešku kada je pristala da u večernjim satima poveze dvojicu momaka od oko 20 godina koji su joj ponudili poveći novac da ih odvede do periferije.

Dok su se vozili u kolima, momci su joj se predstavili u daleko pozitivnijem svetlu i njoj se dopalo da bude u njihovom društvu. Kada ih je posle 45 minuta vožnje dovezla na odredište, zamolili su je da ih sačeka ispred kuće, kako bi ih i vratila u centar grada.

Međutim, momaka nije bilo, pa je Dijana izašla iz auta i otišla do kuće da vidi o čemu se radi. Tamo je prepoznala jednu devojku iz svoje prošlosti, te je ostala sa njom, momcima iz kola i još nekim ljudima. Posle sat vremena, povezla je momke nazad, ali je u nekom trenutku parkirala kako bi imali seks utroje.

Posle nenadane akcije, Dijana je, zadovoljna svotom novca koju je dobila od njih rešila da više ne vozi za to veče, što se pokazalo kao velika greška. Momci su joj dali neki narkotik nakon čega su je u polusvesnom stanju pretukli i uzeli natrag sav novac, kao i onaj koji je imala od tog dana, od drugih stranaka.

Dijana je dala opis momaka policiji, ali se ne nada da će tako lako biti pronađeni. Više nade polaže u devojku koju je prepoznala u kući i koju zna od pre.

U Gvadalahari nije neobično da mlađe žene taksiraju. Samo u 2019. godini više od 70 žena vozilo je ulicama ovog grada iako nije u vrhu bezbednih u Meksiku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.