PRIJATELJSTVO SA NAJBOLJOM DRUGARICOM ZAPEČATILA TETOVAŽOM: Nije ni slutila da će joj ZABOSTI NOŽ U LEĐA! (VIDEO)
Niki, Foto: Printscreen TikTok

NEZAPAMĆENA IZDAJA

PRIJATELJSTVO SA NAJBOLJOM DRUGARICOM ZAPEČATILA TETOVAŽOM: Nije ni slutila da će joj ZABOSTI NOŽ U LEĐA! (VIDEO)

Niki je objavila video kao odgovor na izazov koji je glasio: "Koja greška vam se obila o glavu i sada biste hteli da pomognete drugima da je izbegnu?"

Objavljeno:

Kada odlučimo da se tetoviramo, uvek postoji šansa da bismo zbog toga kasnije mogli da se kajemo, a poučena sopstvenim iskustvom, tiktokerka Niki, upozorila je koje su "najopasnije" tetovaže.

Niki je objavila video kao odgovor na izazov koji je glasio: "Koja greška vam se obila o glavu i sada biste hteli da pomognete drugima da je izbegnu?", a kako je njeno iskustvo zaista jedno od gorih, nije trebalo dugo da video postane viralan i sakupi više od milion pregleda, prenosi "Miror".

- Ne radite iste tetovaže sa najboljom prijateljicom. To je kul sve dok ne otkriješ da te suprug vara sa njom i dok ti ne preuzme ceo život i ne počne da odgaja decu kao da su njena - rekla je Niki.

@stressymessydepressymama

#stitch with @themrspedersen I’m okay I’m fine, it’s fine, really I’m fineeeeee! ? #bestfriendgoals #bestfriendscheck #sendwine #therapy #ouchie

♬ original sound - purple_nova143

Otkrila je da su bile prijateljice čak 12 godina, a tetovirale su istu tetovažu na zglobu koja je glasila: "Činiš me ludom. Najbolje prijateljice zauvek".

Bonus video:

00:06

ZA 600 TETOVAŽA DALA 50.000 $, 3 NEDELJE BILA SLEPA ZBOG BOJE ZA OČI! Amber promenila celo TELO, a evo kakva je bila pre! ŠOK!

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.