MAŠALA! MAJKA DVOJE DECE SEBE DOVODI DO VRHUNCA 8 PUTA DNEVNO: Otkrila zašto odbija da spava sa MUŠKARCIMA (FOTO)
Trejsi Kis, Foto: Instagram/tracykissdotcom

ludilo

MAŠALA! MAJKA DVOJE DECE SEBE DOVODI DO VRHUNCA 8 PUTA DNEVNO: Otkrila zašto odbija da spava sa MUŠKARCIMA (FOTO)

Trejsi je napomenula i da mnogi smatraju da ovakve žene kao što je ona imaju lak moral, ali ona tvrdi da to nije tačno

Objavljeno:

Trejsi Kis (33), majka dvoje dece iz Bakingemšira samozadovoljava se i do osam puta dnevno, ne stifi se toga i priznaje da su joj orgazmi potrebni “kao što je drugima potrebna voda”.

Obično je slobodna i retko kada spava muškarcima, osim ukoliko neko zaista osvoji njeno srce, pa da to bude iz ljubavi, a ne iz zadovoljstva.

Čak i kada ima partnera, ne prestaje međutim sama sebe da dovodi do vrhunca.

“Shvatam da neki mogu pogrešno da protumače ovo moje priznanje, naročito zato što većina žena ne govori o ovome. No, svako od nas ima različite seksualne maštarije i nagone, u različitom periodu života”, navodi Trejsi.

Ona dodaje da povremeno dok se samozadovoljava gleda pornografiju, a navika joj se intenzivirala usled koronavirusa i karantina.

“Boravak i rad kod kuće može da bude težak i stresan. Ne možete da se viđate sa priajteljima, pa samim tim morate naći načina da uživate u nečemu”, dodaje.

Trejsi je napomenula i da mnogi smatraju da ovakve žene kao što je ona imaju lak moral, ali ona tvrdi da to nije tačno.

“Nemam seks sa svakim ko mi je nadohvat ruke, naprotiv. Izbirljiva sam i sa partnerima spavam samo kada sam u emotivnoj vezi. Moji nagoni i masturbiranje nemaju veze sa tim da mi je potreban muškarac u svakom trenutku i da bukvalno svakomože da me ima”, kazala je.

Priznaje takođe da je opsednuta samozadovoljavanjem i dostizanjem vrhunca i planira da potraži stručnu pomoć psihoterapeuta.

Isto tako, nada se da će njeno priznanje osloboditi i druge žene da govore o se*su, za šta se i dalje smatra da je tabu tema.

Bonus video:

00:35

Raša otkrio tužnu pozadinu Jelenine i Violetine prijave za Majke&Snajke

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.