ŽELEO DA SE OSVETI BIVŠOJ DEVOJCI: Osim objavljivanja njenih INTIMNIH FOTOGRAFIJA uradio nešto još GNUSNIJE! (FOTO)
Dečko i devojka, Foto: Facebook

jadno

ŽELEO DA SE OSVETI BIVŠOJ DEVOJCI: Osim objavljivanja njenih INTIMNIH FOTOGRAFIJA uradio nešto još GNUSNIJE! (FOTO)

Patrisio je optužen za širenje intimnih slika devojke, a Paula je dodala kako su nakon toga imali se*s bez njenog pristanka, što de fakto znači da ju je silovao

Objavljeno:

Tatu majstor iz argentinskog San Huana Patrisio Pioli optužen je da je klevetao bivšu partnerku Paulu Sančez Frego i objavljivao njene golišave i intimne fotografije. Neke od tih fotografija su pravili za sopstvene potrebe, dok za neke pak ona nije ni znala.

Patrisio je optužen za širenje intimnih slika devojke, a Paula je dodala kako su nakon toga imali se*s bez njenog pristanka, što de fakto znači da ju je silovao.

“Posle nasilja koje je počinio prema meni na društvenim mrežama objavljujući moje fotografije, Patrisio je putem snimka priznao da smo imali odnose, a da to nisam želeo. Drugim rečima, priznao je da me je silovao”, rekla je Paula Sančez u razgovoru pred policijom i istražnim organima provincije Larioha.

Prema njenim rečima, takođe ju je oklevetao za porodično nasilje iz detinjstva, koje ona poriče.

“Govorio je da me je deda zlostavljao u detinjstvu, što nije tačno. Svaki trenutak za te četiri godine koliko smo bili zajedno, koristio je da me kompromituje, naročito sa tim snimcima. Za neke čak nisam ni znala. Sada patim od posttraumatskog stresa i anksioznosti”, rekla je Paula nakon što ječula izjave svog bivšeg dečka u policiji, prenosi Tiempo de San Juan.

Ona veruje da će njen advokat učiniti pravu stvar i dokazati krivicu tatu umetnika. Takoe se plaši da joj ne naudi, jer je kako kaže, spreman na sve.

“U jednom od prvih audio zapisa koje mi je poslao nakon raskida, pretio je da će mi zagorčati život. To je već očeo da čini objavljujući ove snimke, a ko zna šta još može da uradi”, zaključila je devojka.

Bonus video:

00:13

3 NEDELJE PRED SVADBU OTKRIO DA GA VERENICA VARA! Sve njene stvari izbacio iz kuće, a onda je sačekala još žešća OSVETA

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.