REBEKA (25) JE ZA GODINU DANA UŠTEDELA 28.000 €, A NE ZARAĐUJE MNOGO: Otkrila i kako joj je to uspelo
Rebeka, Foto: Printscreen Rebekas Home

UŠTEDELA NOVAC I PODELILA ISKUSTVO

REBEKA (25) JE ZA GODINU DANA UŠTEDELA 28.000 €, A NE ZARAĐUJE MNOGO: Otkrila i kako joj je to uspelo

Rebeka je dala još nekoliko saveta, poput toga da se na neko vreme, ako za to postoji šansa, uselite kod roditelja da biste mogli da odvajate više novca sa strane ili da prodate automobil ukoliko vam nije prekopotreban

Objavljeno:

Rebeka ima samo 25 godina, a za godinu dana uspela je da uštedi više od 28.000 evra koji su joj bili potrebni kao depozit za kuću iz snova. Ona ne zarađuje mnogo, a na svom Jutjub kanalu je sa svima podelila kako da je uspela toliko da uštedi.

"Ako ja mogu, svako može", poruka je koju je Rebeka uputila svima u svom videu, a zatim otkrila da su njeni trikovi za štednju krajnje jednostavni, poput ubacivanja sitniša u kasicu.

Rebeka je dala još nekoliko saveta, poput toga da se na neko vreme, ako za to postoji šansa, uselite kod roditelja da biste mogli da odvajate više novca sa strane ili da prodate automobil ukoliko vam nije prekopotreban.

Ja sam imala auto koji mi baš i nije bio neophodan – prodala sam ga za 2.300 evra i to je bio početak moje štednje".

Rebeka je takođe svima savetovala da potraže još neki dodatni posao ili da traže povišicu na poslu koji inače rade. Ona je, recimo, tu imala sreće jer je tražila povišicu, koju je i dobila.

Kada je reč o dodatnim poslovima, savetuje da to budu "neki jednostavniji poslovi poput čuvanja dece".

Kada vam bude rođendan, savetuje ova mlada majka, kažite bliskim osobama da vam umesto poklona daju novac.

A kada je reč o kupovini, Rebeka savetuje da novac štedite i tako što ćete kupovati u prodavnicama polovne robe.

Sve plaćajte gotovinom, a ne karticama, jer ćete na taj način biti malo štedljiviji, a pre nego što odete u kupovinu namirnica, napravite spisak svega što vam je potrebno, da ne biste davali novac na stvari koje vam zapravo ne trebaju.

Na kraju, savetuje da obavezno ubacujete sitniš i kusur u kasicu jer su ona i njen partner na taj način uspeli da uštede neverovatnih 800 evra!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.