MOJA DEVOJKA UVEK DOŽIVI VRHUNAC, ALI ME POSLE PONIŽAVA: Dečko je otkrio šta mu GOVORI svaki put nakon SE*SA!
Devojka, Foto: Profimedia

SUROVA

MOJA DEVOJKA UVEK DOŽIVI VRHUNAC, ALI ME POSLE PONIŽAVA: Dečko je otkrio šta mu GOVORI svaki put nakon SE*SA!

Jedan Britanac je iskreno rekao kako se oseća kad ima seks sa devojkom

Objavljeno:

Kad je seks u pitanju, potrebe i želje su individualna stvar.

Neko voli uglavnom jedne te iste poze, neko da eksperimentiše, a jedan Britanac se požalio psihoterapetukniji za seksualne odnose Deidre Sanders da ga njegova devojka ponižava kad god imaju seks.

“Rekla mi je da su njeni bivši momci imali 2, 3 centimetara veći penis od mog, a da je jedan čak bio duplo veći. Uprkos tome, ona uvek doživi orgazam i često mi kaže da sam dobar u krevetu. Stvarno ne razumem zašto ima potrebu da me ponižava, to radi nekad i pred mojim prijateljima”, objašnjava Britanac.

On dodaje da su oni već tri godine u vezi, ali da se jedna ista situacija ponavlja iz dana u dan. “Počinjem da razmišljam o tome da je svako malo pustim da spava sa obdarenijim muškarcima od mene, inače ću je verovatno izgubiti.”

Deidre mu je odgovorila: “Trebalo je od samog početka da kažete svojoj devojci da nije u redu da vas ponižava. Objasnite joj da vas to uznemirava i ne dozvolite joj da ponovo uradi tako nešto. Bez obzira na vašu veličinu, ona uvek doživljava orgazam i uživa u seksu sa vama, pa joj to napomenite.”

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 23.4.2021.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.