MILA JE MISLILA DA JU JE MUŽ DOVEO NA POSLOVNU ZABAVU, A U PITANJU SU BILE BAHANALIJE: 2 GESTA su je ŠOKIRALA!
Par, ilustracija, Foto: SWNS/ABC 7 printscreen

AU

MILA JE MISLILA DA JU JE MUŽ DOVEO NA POSLOVNU ZABAVU, A U PITANJU SU BILE BAHANALIJE: 2 GESTA su je ŠOKIRALA!

Mila je priznala da nije ni slutila kakva je vrsta zabave, naročito što joj je muž rekao da obuče neku lepu, usku haljinu i visoke potpetice

Objavljeno:

Velšanka Mila Mur (31) prihvatila je poziv muža da s njim ode na poslovnu zabavu na kojoj će se proslaviti uspešna godina kompanije.

Ono što nije znala je da to i nije poslovna zabava firme u kojoj suprug Greg (34) radi, već klasična seks-žurka za parove, piše Daily record.

Greg je smislio da Mili ispuni najveću fantaziju koju je imala otkako ju je upoznao, a to je da učestvuje u orgijama. Zato je prihvatio poziv koji je dobio sa jedne društvene mreže i seo je u kola sa suprugom ka predgrađu Kardifa.

Mila je priznala da nije ni slutila kakva je vrsta zabave, naročito što joj je muž rekao da obuče neku lepu, usku haljinu i visoke potpetice.

“Došli smo tamo i primetila sam mnogo lepih, nasmejanih parova. Pomislila sam da su tu Gregovi kolege i koleginice sa pratnjama, te da je reč o običnom opuštanju s kolegama. Međutim, kada sam videla da neki parovi odlaze na sprat držeći se za ruke, uvidela sam da tu nisu čista posla”, kaže Mila kojoj je cela priča danas, godinu dana kasnije vrlo simpatična.

Otkrila je da je shvatila kako je reč o orgijama kada je videla dva barmena kako joj prilaze polugoli.

“Držali su poslužavnike goli do pojasa. Pitali su me da li želim nešto da popijem ili pregrizem pre uživanja. Gledala sam ih u šoku. Muž se samo smeškao. Odbila sam ih. Onda su mi rekli da ako želim susret s njima, slobodno mogu da im odmah kažem. Stomak me je zaboleo. Zamolila sam Grega da idemo kući”, dodala je Mila Mur.

Do danas nije promenila mišljenje o žurci i svom učešću na njoj.

“Greg me pitao još dva puta u međuvremenu da li sam ipak za to, kad prođe epidemija, ali nisam pristala. Fantazije neka ostanu fantazije, nisam ja za to uživo. Ali, hvala mu na gestu, pokušao je da mi i tu izađe u susret u braku”, rekla je Velšanka.

Bonus video:

26:24

CENTRALNI DNEVNIK 22.04.2021.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.