ABORTUS JE BESPLATAN, NISAM TI JA KRIV ŠTO SI TRUDNA: Bahati muškarac u autobusu SVE ZGROZIO, monstruozno ponašanje
Autobus, ilustracija, Foto: EPA / OLIVIER HOSLET

čist bezobrazluk

ABORTUS JE BESPLATAN, NISAM TI JA KRIV ŠTO SI TRUDNA: Bahati muškarac u autobusu SVE ZGROZIO, monstruozno ponašanje

Kada je došao kući i ispričao svojoj porodici za situaciju, svi su bili šokirani njegovim ponašanjem

Objavljeno:

Jedan muškarac objavio je svoje iskustvo, ubeđen da je on u pravu, ali reakciji drugih se nije nadao.

On je na Redditu napisao da na posao inače ide automobilom, ali da je zbog toga što mu je automobil kod majstora, tog dana na posao išao autobusom. Njegov posao podrazumeva da deset sati provede na nogama, zbog čega "veoma ceni" vreme koje može da provede sedeći.

"Sinoć kad sam se vozio autobusom, ušla je neka žena u poodmakloj trudnoći. Gledala je gde da sedne, ali nije bilo slobodnih mesta. Ja sam joj bio najbliži, pa je počela da gleda u mene. Imao sam slušalice u ušima i pravio sam se da je ne vidim, ali kada je počela da mi se obraća, više nisam imao izbora. Nisam bio grub, samo sam joj rekao da ne mogu da ustanem, da sam imao naporan dan i da me bole noge. Nisam želeo da joj ustupim mesto", napisao je on.

Anonimni muškarac napisao je i da je "trudnica nakon toga počela da plače i govori kako je ona samohrana majka", ali je on ostao uporan tvrdeći da to nije njegov problem.

"Rekao sam joj da mi žao, ali to je njen lični izbor i ne može da očekuje da se drugi upravljaju prema njenim ličnim izborima. Živimo u državi gde je dostupna zaštita od neželjene trudnoće, abortus je besplatan, tako da ne razumem zašto bi to bio moj problem. Nije moja krivica što je ona odlučila da ima bebu a ne može sebi da priušti kola".

Nakon svega toga, jedan stariji muškarac u prevozu ga je nazvao "bezvrednom vucibatinom", a zatim je ustao i ustupio trudnici mesto.

Mladi muškarac je, prema sopstvenim rečima, samo gledao na drugu stranu i ignorisao sve to.

Kada je došao kući i ispričao svojoj porodici za situaciju, svi su bili šokirani njegovim ponašanjem.

"Ne znam zašto i dalje insistiramo na tome da trudnice imaju pravo na nečije sedište", kaže ovaj muškarac, koji je priču podeli na Redditu, očekujući podršku od drugih.

Umesto toga, našao se na meti komentara ljudi koji su pobesneli zbog njegovog ponašanja.

"Da li znaš da u poodmakloj trudnoći žene imaju problema sa balansom, umor da i ne pominjemo?", pitali su ga.

"Ne, nisi je ti terao da bude trudna, ali možeš, kao odrasla, zdrava osoba, da odabereš da budeš ljubazan. Pominjanje kontracepcije i abortusa dokazuje koliki si kreten", još jedan je od komentara.

Istine radi, bilo je i onih koji su se saglasili sa njim.

"Ne duguješ ništa nikome ko ima drugačije životne izbore", "Potpuno se slažem sa tobom, to što je trudna ne znači ništa, mogla je i da pita nekog drugog da ustane umesto da pravi scenu".

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.