KUPILI KUĆU DA BI IMALI MIR, A SADA SE OSEĆAJU KAO RIBE U ČINIJI: Iz svoje trpezarije vidi GOLOG KOMŠIJU!
Pulin Bojd, Foto: Facebook

STAMBENI OBJEKTI JEDAN DO DRUGOG

KUPILI KUĆU DA BI IMALI MIR, A SADA SE OSEĆAJU KAO RIBE U ČINIJI: Iz svoje trpezarije vidi GOLOG KOMŠIJU!

Kuću su, kaže ona, kupili pre tri godine u naselju Bler Drejmond u Pertširu i tada je to bio miran porodičan kraj koji nije bio toliko gusto naseljen

Objavljeno:

Paulin Bojd iz Škotske prinuđena je da proda velelepnu kuću koju su ona i suprug nedavno kupili, a razlog za odseljenje je to što je na susednoj parceli izgrađen još jedan stambeni objekat tako blizu da bukvalno može da vidi komšije kako se tuširaju.

Njihove žalbe za obustavu građenja na području susedne parcele nisu usvojene, a gospođa Bojd kaže da prostorije nove kuće gleda direktno u njenu kuhinju i dnevni boravak, prenosi Metro.

No, to ipak nije sve.

- Njihovo kupatilo nalazi se tik pored našeg trpezarijskog prozora, tako da tamo doslovno možemo da vidimo ljude kako se tuširaju dok mi jedemo. Najveću neprijatnost sam doživela kada sam ugledala golog komšiju u kupatilu i slučajno su nam se sreli pogledi, ispričala je Paulin bizaran detalj.

Kuću su, kaže ona, kupili pre tri godine u naselju Bler Drejmond u Pertširu i tada je to bio miran porodičan kraj koji nije bio toliko gusto naseljen.

U međuvremenu, ruralna sredina se pretvorila u “košnicu”, kupci su konstantno kupovali imanja i podizali građevine, tako da sada izgleda prilično “načičkano”.

- Kupili smo ovde kuću jer smo želeli mir, a osećamo se kao ribe u činiji, zaključila je ova gospođa koja razmišlja o prodaji kuće.

Bonus video:

06:01

BRZE VESTI 19.04.2021. 09:55

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.