KO TI DAJE ZA PRAVO! ŠOKANTAN POTEZ FRIZERA NAIŠAO NA TEŠKU OSUDU: Nije mu se dopalo kako izgleda? (VIDEO)
Žrtva nedoličnog poteza frizera, Foto: Printscreen/Twitter

SKANDALOZNO

KO TI DAJE ZA PRAVO! ŠOKANTAN POTEZ FRIZERA NAIŠAO NA TEŠKU OSUDU: Nije mu se dopalo kako izgleda? (VIDEO)

Devojka je prevaru objavila na svom profilu, a snimak je za kratko vreme postao viralan

Objavljeno:

Da se svi ulepšavaju na Instagramu i drugim društvenim mrežama, svi znamo. Svi moderni telefoni sadrže opciju ulepšavanja, a čije su mogućnosti poprilične - ne samo da pegla bore i ujednačuje ten, već i sužava lice, uvećava usne i oči, a čak im i menja boju...

Ako ćemo iskreno, nema žene koja ne koristi prednosti ovih filtera, makar u nešto blažoj varijanti, bar da ukloni poneku bubuljicu, ispegla borice ili ujednači ten.

I to je u redu sve dok to radi onaj koji objavljuje slike. Ali kada vas neko ulepša jer niste dovoljno "reprezentatitvni" da biste se pojavili na njegovom profilu na društvenim mrežema? To je već skandalozno!

U takvoj situaciji našla se jedna korisnica TikToka, koja je "problem" imala sa frizerom. Nakon što je promenila frizuru i uradila najmodernije pramenove u balajaž tehnici, frizer je zamolio da je fotografiše i njenu sliku objavi na svom zvaničnom profilu na mrežama. Polaskana je prihvatila, ali kada je videla kakvu fotku je objavio, zgranula se.

Budući da mu se nije baš dopalo kako devojka u prirodi izgleda, frizer se bacio na "doterivanje", pa joj tako smanjio nos i malo uvećao usne.

Devojka je prevaru objavila na svom profilu, a snimak je za kratko vreme postao viralan. Mnogi su oštro negodovali zbog postupka frizera i rekli da je njegov potez skandalozan!

"Ko si ti da je prepravljaš? Ko ti daje za pravo"; pitali su se korisnici ove mreže, koji su čini se bili pogođeniji ovim gestom od same "žrtve" koju je sve ovo pomalo zabavilo.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.