PUKLA BRUKA! POLITIČAR ZABORAVIO DA ISKLJUČI KAMERU PRE SASTANKA: Pred kolegama se pojavio POTPUNO NAG! (FOTO)
Javno emitovan video, Foto: Profimedia

JU

PUKLA BRUKA! POLITIČAR ZABORAVIO DA ISKLJUČI KAMERU PRE SASTANKA: Pred kolegama se pojavio POTPUNO NAG! (FOTO)

Predsedavajući Donjeg doma Entoni Rota podsetio je poslanike da uvek budu na oprezu kada su u blizini kamera i mikrofona

Objavljeno:

Političar iz Kanade izvinio se svojim kolegama nakon što se pojavio potpuno go tokom virtuelnog sastanka poslanika Donjeg doma.

Vilijam Ejmos, poslanik liberala koji predstavlja delove Kvebeka, viđen je iza radnog stola između zastava Kvebeka i Kanade, a čini se da mu je mobilni telefon prekrio muškost.

Video uživo sastanka je javno emitovan, ali Ejmos u njemu nije govorio. Međutim, on je zaboravio da isključi kameru kad je krenuo da se presvlači, prenosi Sky News.

Skrinšot golog političara bio je viljiv samo članovima parlamenta koji su prisustvovali sastanku, ali je on nekako završio kod medija, ali i na društvenim mrežama.

Ejmos se nakon toga izvinio kolegama zbog, kako je rekao, "nesrećne greške".

- Moj video je ostao slučajno uključen dok sam se presvlačio u radnu odeću nakon džoginga. Iskreno se izvinjavam svojim kolegama u Donjem domu zbog ove nenamerne distrakcije. Očigledno je da je to bila iskrena greška i neće se ponoviti - rekao je on.

Predsedavajući Donjeg doma Entoni Rota podsetio je poslanike da uvek budu na oprezu kada su u blizini kamera i mikrofona.

Bonus video:

00:14

IVA GRGURIĆ PROVOCIRA NA INSTAGRAMU! Pozirala u dubokom dekolteu, a onda pokazala GOLA RAMENA: Grmi kako izgleda nakon RASKIDA! (VIDEO)

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.