NIJE OČEKIVAO! DŽINOVSKI PITON UGRIZAO FITNES INSTRUKTORA DOK JE VEŽBAO SA NJIM: Vrisnuo od ŠOKA (VIDEO)
Leni Mekajnd, Foto: Printscreen/Instagram

malčice samo

NIJE OČEKIVAO! DŽINOVSKI PITON UGRIZAO FITNES INSTRUKTORA DOK JE VEŽBAO SA NJIM: Vrisnuo od ŠOKA (VIDEO)

Šef teretane u Hejsu, već neko vreme objavljuje snimke vežbi na otvorenom, a u najnovijem je uključio je i ogromnog pitona težine 25 kilograma

Objavljeno:

Instruktora fitnesa Lenija Mekajnda ugrizla je zmija dok je snimao promo video vežbanja na otvorenom u Londonu.

Šef teretane u Hejsu, već neko vreme objavljuje snimke vežbi na otvorenom, a u najnovijem je uključio je i ogromnog pitona težine 25 kilograma koga je pozajmio od prijatelja kako bi svojim sugrađanima pokazao da mogu da vežbaju "bilo kada, bilo gde".

Dok je snimao uvodni segment za Instagram, piton LV, koji mu je bio omotan oko vrata, ugrizao ga je za uvo. Leni je vrisnuo od šoka.

"Nisam bio zadovoljan snimljenim, pa sam hteo da ponovimo. Mora da me zmija čula i pomislila: 'Ne sviđa mi se, ja sam zmija po prirodi, sada ću ti pokazati", rekao je Mekajnd Ivning Standardu.

Ugrizla me trenutak nakon što sam izjavio da je ona jedina zmija kojoj verujem. Nije me bolelo, dobro sam. Malo me gricnula za uvo, imam malu povredu, ali sve je u redu. Bio sam u šoku jer sam snimajući video potpuno zaboravio da imam zmiju oko vrata, dodao je on.

Britanskom listu je rekao i da je tog dana prvi put u životu vidio zmiju. "Odmah sam morao da je stavim oko vrata. Nekih 20 sekundi sam se psihički pripremao za to. Sada me ljudi na ulici prepoznaju kao 'tipa koji vežba sa zmijom' i govore mi da sam ih motivisao", rekao je on.

Dobro sam i sledećeg dana sam prvi put u životu uzjahao konja, rekao je 28-godišnji fitnes instruktor poznat po bizarnim i simpatičnim snimcima vežbi na pijaci u Portobelu, u metrou, pored kamiona sa sladoledom...

Kaže da je u vreme pandemije koronavirusa pokušao da bude kreativan i razmišlja drugačije. "Hteo sam svima da pokažem da ne moraju da idu u teretanu i da mogu da vežbaju bilo kada i bilo gde", rekao je on.

Bonus video:

02:04

BILI SMO U SRPSKOM CARSTVU ZMIJA: Peđa ima STOTINE VELIKIH REPTILA, ali panično se plaši HRČAKA!

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.