POTPUNA SUPROTNOST! OBOŽAVATELJ FITNESA ZADAO SEBI TEŽAK IZAZOV: U jednom danu uneti 10.000 KALORIJA! (VIDEO)
Vin Marfi, Foto: PrintscreenTikTok

da ne poverujete

POTPUNA SUPROTNOST! OBOŽAVATELJ FITNESA ZADAO SEBI TEŽAK IZAZOV: U jednom danu uneti 10.000 KALORIJA! (VIDEO)

Dan je Vini počeo sa kašom od 200 grama plodova, čokoladnim namazom i napitkom od čokolade, nakon čega je pojeo i tri lepinje

Objavljeno:

Vini Marfi na TikToku pod korisničkim imenom @vinniemurphy1 redovno objavljuje razne fitnes savete, vežbe i recepte zdrave hrane, ali nedavno je sebi zadao izazov potpuno suprotan od njegovog uobičajenog stila - da u jednom danu unese čak 10.000 kalorija.

Dan je Vini počeo sa kašom od 200 grama plodova, čokoladnim namazom i napitkom od čokolade, nakon čega je pojeo i tri lepinje. To mu je ukupno donelo 1.939 kalorija pre 7:20 ujutro - što je inače prema preporukama NHS-a skoro pa celodnevni potrebni unos za prosečnu žensku osobu.

Nakon tog obilnog doručka uputio se u McDonald's gdje je naručio dva dupla McMuffin sendviča s jajima i kobasicama i palačinke s prelivom - ukupno 1.785 kalorija.

- Trenutno se ne osećam loše, ali dug je dan, još stignem...- komentarisao je Vini i uputio se prema prodavnici u kojoj je kupio još pet kolača s prelivom od bele čokolade, kalorijske vrijednosti 995 kcal.

Sa ukupnih 4.719 kalorija dečko napokon priznaje da više nije 'poletan kao inače', ali izazov ide dalje...

Za ručak je ispržio pileće medaljone i pomfrit, a sve prelio sa umakom za roštilj, što ga je dovelo do ukupnih 5.960 kcal. Nakon piletine treba naravno pojesti i desert, pa obroku dodaje i tri čokoladice i vrećicu čokoladnih uskršnjih jaja, a onda još i čašicu sladoleda.

@vinniemurphy1

Reply to @phoebew00000 let me know what other vids you wanna see ##gym ##fitness ##calories ##food ##weightloss ##fyp

♬ original sound - Vinnie

- Došao sam do 8.500 kalorija. Iskreno, ako pojedem još jedan zalogaj bilo kakve hrane, povratiću - priznao je u svom videu koji je brzo prikupio više od 77.000 lajkova i na stotine komentara.

Kako ga je u komentarima neko pitao i koliko kilograma ima nakon izazova, Vini je rekao da je dan pre izazova imao 78 kg, a onda je stao na vagu koja je pokazala - 80,2 kg.

- Znam da je to mnogo za jedan dan, ali to je sama težina hrane, nestaće već za koji dan - rekao je, prenosi Mirror.

Bonus video:

01:50

Doktor Saša Milićević: Uočen prekomeran rast dece

(Espreso / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.