DEČKO JE FITNES INSTRUKTORKI SNIMAO ZADNJICU: Ni u najluđim snovima nije mogao da zamisli njenu REAKCIJU! (VIDEO)
Teretana, Foto: Printscreen/TikTok

SKANDAL U TERETANI

DEČKO JE FITNES INSTRUKTORKI SNIMAO ZADNJICU: Ni u najluđim snovima nije mogao da zamisli njenu REAKCIJU! (VIDEO)

Na vreme je videla šta se dešava oko nje

Objavljeno:

Fitnes instruktorka po imenu Julija snimala je svoje vežbanje za pratioce kada je primetila u odrazu ogledala jednog mladića kako je snima otpozadi.

Mladić je uzeo krišom svoj telefon, sagnuo se i slikao joj zadnjicu, što je Julija takođe videla. Na TikToku je otkrila da je to bio poslednji put da je ušla u tu teretanu.

“Prišla sam mu, gurnula ga i pitala šta to radi. On je sve negirao, čak se i ljutio na mene. Otišla sam do radnika i rekla im šta se desilo, a onda sam uzela svoje stvari i zauvek napustila teretanu”, napisala je Julija na društvenim mrežama.

Potom je dodala da ju je mladić sa snimka nekako pronašao na TikToku i uputio joj je i tada niz uvreda naglasivši da “ne umišlja mnogo ko je, jer je niko i ništa”.

@juliaapic

was honestly gonna post this on here when it happened but it was a bit too sensitive at the time lol. genuinely curious what you guys think

♬ original sound - julia

Julija je u komentarima otkrila i da je još jedan razlog da nikada više ne uđe u tu teretanu bio taj što je, dok je odlazila, primetila istog mladića kako se okreće narednoj žrtvi i snima je krišom.

Bonus video:

04:49

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.