OSETIO JE DA MU JE ZET SUMNJIV, a onda je otkrio njegovu MRAČNU STRANU: Njegova ćerka i dan danas PLAČE KAO KIŠA!
ilustracija, Foto: Printscreen

SVET

OSETIO JE DA MU JE ZET SUMNJIV, a onda je otkrio njegovu MRAČNU STRANU: Njegova ćerka i dan danas PLAČE KAO KIŠA!

Julijin otac je potom samoinicijativno krenuo u istragu o svom budućem zetu

Objavljeno:

Nedugo nakon što se preselila iz Nemačke u Laponiju u Švedskoj sa svojim partnerom Svenom, Julija Sajfert-Vinter je saznala kako je čovek s kojim živi, 2017.godine u Donjoj Saskoj ubio svoju majku, a njezino telo zabetonirao u veliku vrtnu vazu za cveće. Tu šokantnu vest saopštio joj je njen otac.

Sve se saznalo 2018. godine, a Julija je pre nekoliko dana otkrila kako se i danas bori s tom noćnom morom.

– Za mene je on bio muškarac iz snova. Radi njega sam sve ostavila, svoj stari život i preselila se u drugu državu, krenula od novog početka, a onda saznala za njegovu mračnu tajnu – otkrila je Julija za nemački RTL.de.

Julija dugo nije znala da živi pod istim krovom sa ubicom. Svena je upoznala 2018. godine, a verili se nakon samo nekoliko meseci veze. Želeli su da se odsele u Švedsku i započnu novi život. Par je čak učestvovao u emisiji nemačke TV kuće VOX “Zbogom Nemačka” koja je pratila njihovo preseljenje u Švedsku.

Ali, Julijin otac nije imao mira. Nešto mu je smetalo kod Svena, pored njega se osećao neugodno. Počeo je istraživati Svenovu prošlost i otkrio mračnu tajnu koju krije. Zapravo, svoje sumnje je otkrio policiji, a kasnije se istragom saznalo kako je Svenova majka ubijena nakon što je Sven svog dementnog oca smestio u dom. Policija je provela istragu, uhapsila Svena, a 2019. godine na regionalnom sudu u Gotingem je osuđen na 13 godina zatvora.

Julijin otac je nedavno sve ispričao u emisiji “STERN CRIME: Der Alptraummann”, koja se može gledati na TVNOW.

Sven (48) je nakon završene srednje škole studirao pravo, ali nikad nije diplomirao. Roditelji ili žene s kojima je živeo su mu finansijski pomagali. Ubistvo majke nikad nije priznao. Tvrdio je kako je majku ubio njegov otac. Istragom je utvrđeno kako je verovatno došlo do svađe sina i majke jer je sin protiv majčine volje smestio dementnog oca u ustanovu. Prema rezultatima istrage Sven je majku udarao palicom po glavi, a telo potom zabetonirao u veliku vrtnu vazu za cveće. Kad je upoznao Juliju, s njom se preselio u Švedsku.

Julijin otac je potom samoinicijativno krenuo u istragu o svom budućem zetu, a svoje je sumnje otkrio policiji. Potom je otišao u Švedsku, ćerki je rekao kako policija vodi istragu protiv Svena te je poveo sa sobom nazad u Nemačku.

– Nismo imali vremena, morali smo brzo otići jer smo se plašili Svena. Julijine stvari su ostale u Švedskoj. Sven je kasnije spalio sve što je pripadalo Juliji – rekao je Julijin otac.

U emisiji “STERN CRIME: Der Alptraummann” je rekao kako je pri povratku u Nemačku u svojoj ćerki video slomljenu devojčicu.

– Nije znala kako dalje. Njen san o velikoj ljubavi i sretnom životu u Švedskoj srušio se preko noći. Nekoliko meseci kasnije, muškarac za kojeg je verovala da je šarmantni princ morao je pred regionalnim sudom u Gotingenu odgovarati za ubistvo. Njen muškarac iz noćne more konačno je osuđen za ubistvo, sada je u zatvoru – govori otac.

Julija veruje kako je Sven spalio sve njene stvari koje su joj bile vredne jer ju je hteo kazniti što ga je ostavila. Morala je da krene ispočetka u Nemačkoj. I danas joj krenu suze kad govori o tom vremenu.

– Uništio je Juliju koja je postojala pre. Oduzeo joj jednostavan život. Bilo mi je tako lako s njim, a kad sam saznala istinu sve je postalo teško – rekla je Julija.

Julija se nada kako će jednom trauma proći, a ona ponovno moći da veruje drugim ljudima i voleti. Njen je otac srećan što je svoju ćerku spasao živu.

– Najvažniji je krajnji rezultat, da Julija sada opet sedi sa mnom za stolom. Sve ostalo će jednom biti bolje – rekao je otac.

Bonus video:

04:12

BRZE VESTI 08.04.2021. 15:55

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.