NIJE POŠTEDEO NI DELIĆ SVOG TELA! RUS (74) SE ISTETOVIRAO ČAK 63 PUTA ZA 2 GODINE: Umetnička STRAST (FOTO/VIDEO)
Vladimir Sedakov, Foto: Printscreen/Youtube

JEZIVO

NIJE POŠTEDEO NI DELIĆ SVOG TELA! RUS (74) SE ISTETOVIRAO ČAK 63 PUTA ZA 2 GODINE: Umetnička STRAST (FOTO/VIDEO)

U razgovoru za video agenciju Ruptli, Sedakov, poznat kao "Spartak", objasnio je da je za svoje 74 godine promenio posao više od 60 puta, pre nego što je odlučio da se bavi umetnošću.

Objavljeno:

Vladimir Sedakov je postao prava internet senzacija, a razlog tome je što se ovaj 74-ogodišnji Rus u poslednje dve godine tetovirao čak 63 puta. Penzioner, koji je stanovnik četvrtog po veličini ruskog grada Jekaterinburga, gotovo da nije "poštedeo" mastila ni delić svog tela, a tetovaže su završile čak i na njegovom licu!

U razgovoru za video agenciju Ruptli, Sedakov, poznat kao "Spartak", objasnio je da je za svoje 74 godine promenio posao više od 60 puta, pre nego što je odlučio da se bavi umetnošću. Tokom poslednje decenije, skoro celu kuću je prekrio slikama, a sada svoju umetničku strast fokusira na sopstvenu kožu i planira da celo telo ispuni mastilom.

Njegova najpoznatija tetovaža je ona rimskog generala Spartaka, gladijatora koji je u prvom veku pre nove ere vodio pobunjeničku vojsku.

Sedakov sada ima Instagram nalog, sa više od 4.000 pratilaca, a pre dve godine je otvorio Jutjub kanal.

Prema moskovskom listu "Кomsomolskaja Pravda", Sedakov je postao lokalna poznata ličnost u svom rodnom gradu Jekaterinburgu.

"Ja sam čovek umetnosti. Poeziju pišem od svoje četvrte godine, a u tim godinama sam počeo i da slikam", rekao je on. "Bio sam loš u školi i uvek sam dobijao trojke, ali da li je to uopšte važno?".

Osim toga, napisao je pet knjiga, a sam izrađuje i odeću i nakit.

Trenutno, Spartak nema posao i kaže da živi od skromne penzije. Međutim, sa svojom novostečenom slavom, nada se da će pronaći i druge izvore prihoda. Ove godine glumiće u filmu koji režira nagrađivani režiser Aleksandr Kant, a igraće ulogu šamana.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/RT.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.