BOGATA DECA SA INSTAGRAMA NE MARE ZA KORONU: Bahate se, sve puca (FOTO)
Dubai, Foto: Profimedia

lepo bogami

BOGATA DECA SA INSTAGRAMA NE MARE ZA KORONU: Bahate se, sve puca (FOTO)

Pratioci mlade Meri Burgos sigurno su osetili ljubomoru kada je podelila fotografije sa odmora u sunčanoj Kolumbiji

Objavljeno: 21:17h

Imajući u vidu kakva je godina za nama, nije čudno što svi želimo da se za predstojeće praznike zabavimo i zaboravimo na brige. Ali, dok većina ljudi razmišlja o uskršnjem ručki ili izletu u prirodi, mlade zvezde društvenih mreža imaju daleko ekstravagantnije planove.

Kako bi maksimalno iskoristili produženi praznični vikend, ove bogata deca sa Instagrama pohrlila su na daleke destinacije širom sveta.

Pratioci mlade Meri Burgos sigurno su osetili ljubomoru kada je podelila fotografije sa odmora u sunčanoj Kolumbiji. Tu su bile slike na kojima uživa u hidromasažnoj kadi i na plaži uz tropske koktele.

U međuvremenu, influenserka Ljubava Rose pozirala je ispred svog privatnog aviona kojim je odletela u Dubai, i to u jedan od najekskluzivnijih hotela na svetu - Burdž el Arab.

Pandemija takođe nije sprečila ni Elinu Avanesovu da uživa u boravku u luksuznom hotelu Hajat Ridžensi Petrovski park sa pet zvezdica u Moskvi.

Jutjuberka Medi Bursijaga je još jedna zvezda društvenih mreža koja se trenutno uživa u suncu Dubaija. Ona je podelila je sve detalje svog raskošnog odmora sa svojih 2,5 miliona pratilaca - od izležavanja na privatnoj plaži do vožnje sportskim automobilom oko grada.

A kad smo već kod sportskih automobila, Darija Radionova ovog uskršnjeg vikenda obilazi London u velikom stilu. Ona je pozirala u svom skupocenom crnom "Sparkli Lamborginiju".

"Lamborgini" je očigledno popularan automobil među bogatom decom sa Instagrama, pa se i Ana O'Rajan pohvalila jednim.

A umesto uskršnjih jaja, ova bogata deca očigledno preferiraju čokoladne fontane, uključujući i one sa ružičastim zlatom.

Bonus video:

00:23

JA SAM SE VAKCINISAO, VAKCINIŠTE SE I VI Grad Beograd i Vladika Stefan pozivaju sve da se PRIDRUŽE AKCIJI

(Espreso / SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.