INFLUENSERKA U OGLEDAJU TERETANE PRIMETILA JEZIVO PONAŠANJE NEPOZNATOG MUŠKARCA: "Šta vi mislite"? (VIDEO)
Džulija, Foto: Printscreen/TikTok

ŠTA MISLIŠ?

INFLUENSERKA U OGLEDAJU TERETANE PRIMETILA JEZIVO PONAŠANJE NEPOZNATOG MUŠKARCA: "Šta vi mislite"? (VIDEO)

"Snimala sam trening u januaru kada se to dogodilo", napisala je Džulija na TikToku

Objavljeno:

Žena je podelila uznemiravajući video snimak na društvenoj mreži TikTok, navodnog jezivog ponašanja muškarca u teretani nakon što tvrdi da ga je videla da je fotografiše dok je trenirala.

Korisnica Tik Toka Džulija (@juliaapic) je influenserka za fitnes i životni stil na platformi.

Njen najviralniji video međutim nije vodič za vežbe ili video sa receptima, već isečak vremena kada je navodno uhvatila nepoznatog muškarca u teretani kako je fotografiše.

"Snimala sam trening u januaru kada se to dogodilo", napisala je Džulija na TikToku.

Njen naslov videa objašnjava da nije bila sasvim sigurna da li da objavi video kada se to dogodilo zato što "je u to vreme bilo preosetljivo".

"Iskreno sam znatiželjna šta vi mislite", dodala je.

@juliaapic

was honestly gonna post this on here when it happened but it was a bit too sensitive at the time lol. genuinely curious what you guys think

♬ original sound - julia

Na video snimku, Džulija je u bočnom plenku tako da je njena prednja strana okrenuta ka ogledalu teretane. Dok podiže teg na gornjoj nozi, nepoznati muškarac počinje da hoda okolo u pozadini, ne radeći ništa. U jednom momentu, čuči iza Džulije i čini se da radi nešto sa telefonom - iako je teško reći jer ga njeno telo zaklanja.

"Negirao je da me je slikao, zbog čega sam se osećala kao dam sam luda što sam to uopšte pomislila", rekla je Džulija na TikToku. "Šta vi mislite?".

"100 posto te je slikao", rekao je jedan korisnik društvene mreže.

"Apsolutno", složio se drugi, "sigurno je pokazao prijatelju".

"Neki muškarci još uvek ne shvataju zašto su žene ponekad nervozne da budu same", dodao je drugi.

U naknadnom videu, Džulija se obratila o brojnim komentarima u kojima joj je rečeno da bi trebalo da kontaktira osoblje teretane.

@juliaapic

Reply to @yeahnoyeahbro

♬ original sound - julia

„Iskreno, u početku nisam htela da ga prijavim, jer sam se previše plašila“, rekla je. „Nisam želela da pravim scenu.“

Kao što je Džulija spomenula u svom prvom video snimku, takođe je počela da sumnja da ju je muškarac fotografisao nakon - pogotovo - što je to negirao. Međutim, ono što je promenilo Džulijino mišljenje bila je misao da bi, ako je videla da se ovo događa drugoj ženi u teretani, ohrabrila tu ženu da to prijavi.

„Rekla sam osoblju i oni su se suočili s njim zbog čega se on naljutio i otišao“, rekla je. „Potom se vratio da kaže osoblju da je besan, a ja sam samo pokušala da ne gledam jer mi je bilo izuzetno neprijatno.“

Na kraju, Džulija je rekla da je osoblje „napravilo belešku na njegovom računu“. Rekla je da se od tada nije vratila u tu teretanu.

U još strašnijem preokretu, Džulija je tvrdila da je o situaciji objavljivala još kada se to dogodilo na Instagramu - a momak je to nekako pronašao i poslao joj poruku. Ona nije odgovorila.

Bonus video:

00:47

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Dajana Paunović

(Espreso/yahoo.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.