GOVORE JOJ DA JE LOŠ UZOR DETETU! MAJKA NA METI UVREDA ZBOG TETOVAŽA: Na njih potrošila 35.000 evra (FOTO)
Beki Holt, Foto: PrintscreenInstagram

fascinantno

GOVORE JOJ DA JE LOŠ UZOR DETETU! MAJKA NA METI UVREDA ZBOG TETOVAŽA: Na njih potrošila 35.000 evra (FOTO)

Na društvenoj mreži Instagram prati je skoro 50.000 ljudi, i iako joj je takva popularnost ranije prijala, od kad je postala mama sve se teže nosi sa tim

Objavljeno:

Beki Holt (33) iz Velike Britanije svoje telo prekrila je tetovažama i zbog toga privlači veliku pažnju javnosti. Čak 95 odsto njenog tela prekriveno je tetovažama, za koje je do sada potrošila više od 35.000 evra.

Na društvenoj mreži Instagram prati je skoro 50.000 ljudi, i iako joj je takva popularnost ranije prijala, od kad je postala mama sve se teže nosi sa tim.

Naime, Beki se svakodnevno susreće sa ružnim komentarima i porukama zbog svog izgleda. Kako kaže, mnoge žene smatraju da bi, kada se ostvare kao majke, trebalo da promene svoj stil oblačenja, odnosno da "postanu ozbiljnije" i da "ne ukrašavaju telo na načine koji privlače poglede".

- Govore mi da sam uništila svoje telo, da sam ranije bila lepa, da sam debela, ružna, glupa, mentalno obolela i željna pažnje, a ono što je najgore je da mi kažu da sam loša majka i loš uzor detetu - ispričala je Beki u ispovesti za The Sun.

Kako kaže, u komentarima koje dobija govore joj da podseća na glumicu iz filmova za odrasle, ali i da će zažaliti što se tetovirala.

- Ne znam zašto ljudi imaju potrebu da budu toliko grozni prema nekome koga nikad nisu ni upoznali. Trebalo bi svi da širimo ljubav, a ne mržnju, posebno u današnjim teškim vremenima - rekla je Beki i svima poručila da bi trebalo da ignorišu društvo i uvrede okoline, i da neguju svoju posebnost.

Bonus video:

00:06

ZA 600 TETOVAŽA DALA 50.000 $, 3 NEDELJE BILA SLEPA ZBOG BOJE ZA OČI! Amber promenila celo TELO, a evo kakva je bila pre! ŠOK!

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.