OTAC JE U SNU OSETIO DA NEŠTO NIJE U REDU SA SINOM (10): Bio je modar, a onda se DESILO ČUDO!
Iznenadna drama u porodičnoj kući, Foto: Printscreen/Facebook/Johny Sands

au

OTAC JE U SNU OSETIO DA NEŠTO NIJE U REDU SA SINOM (10): Bio je modar, a onda se DESILO ČUDO!

Iznenadna drama u porodičnoj kući

Objavljeno:

Džoni Sends (38) i Samanta Hauart (37) iz engleskog Boltona spremali su se za počinak kada je stariji sin Džoš (10) poželeo da spava u sobi sa njima.

Nije mu bilo nešto dobro, imao je glavobolju i nesvesticu, pa je otac ostao s njim, dok je majka otišla kod mlađeg sina.

U toku noći, otac je počeo da se trza jer je, kako je posle ispričao, sanjao jako ružan san u kojem je spasavao Džoša od smrti! To ga je veoma uplašilo i probudio se. Upalio je lampu i video sina kako sav modar u licu leži kraj njega.

“Naš sin je mrtav! Samanta, mrtav je!”, vikao je unezvereno Džoni da ga je ceo kraj čuo.

Samanta se toliko uplašila da je pala niz stepenice! Mlađi sin se rasplakao, a onda je Džoni krenuo da oživljava Džoša. Dao mu je veštačko disanje, nešto što je naučio u mladosti u kampovima za izviđače i on je počeo da diše.

Samanta se potpuno pogubila, pa je Džoni rekao drugom sinu da brzo pronađe telefon i pozove lekare. Oni su došli za neverovatnih 6 minuta i priključili su Džoša na aparate.

Dva dana Džoš je bio u veštačkoj komi, a onda je počeo samostalno da diše i oporavlja se.

“Lekari su mi rekli da sam ga bez dileme spasao, a ja tvrdim da ga je spasao moj san. Da sam sanjao nešto drugo, ne bih se tek tako probudio i mog sina više ne bi bilo. Ništa nam i dalje nije jasno. Doktori nemaju odgovor za to kako su obična glavobolja i nesvestica proizveli borbu za život. Ipak, tvrde da je bio u stanju kliničke smrti najviše dva minuta. Taman toliko da se ja probudim i spasim ga”, rekao je Džoni za britanske medije.

Svoju horor priču objavio je na Fejsbuku dobivši za nju više od 15.000 lajkova i preneo ju je ceo svet. Majka Samanta i dalje sebi ne može da oprosti što se toliko uspaničila da je pala sa stepenica.

“U najtežem trenutku života ja sam se izgubila. Doživela sam totalnu blokadu. Unutrašnji kolaps. Dok je suprug vikao da je sin mrtav, samo sam crno videla pred očima. Znam da sam ga pitala koji broj hitne pomoći da zovem, a taj broj znaju svi u zemlji, čak i deca”, rekla je Samanta.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.