HIT NA INTERNETU! NAJEFTINIJI HOTEL U EVROPI: Cena noćenja ostavile sve u ŠOKU! (VIDEO)
Bendžamin Rič, Foto: Printscreen/youtube

pa gde ovo ima?

HIT NA INTERNETU! NAJEFTINIJI HOTEL U EVROPI: Cena noćenja ostavile sve u ŠOKU! (VIDEO)

Kamerom je zabeležio sve - ulaz, hodnik, recepciju, a na kraju i svoju sobu koja ima frižider, krevet, kupatilo i televizor.

Objavljeno:

Video objavljen na Jutjubu pre dve godine dok se još moglo putovati, "I Stayed In Europe's Cheapest Hotel", ovih dana je pravi hit. Kako sam naslov govori, autor Bendžamin Rič, odseo je u najjeftinijem hotelu u Evropi, tačnije u Belorusiji. Ime hotela je simbolično, 'Hotel', a u prvim kadrovima iza Bendžamina vidi se starija kuća. Kamerom je zabeležio sve - ulaz, hodnik, recepciju, a na kraju i svoju sobu koja ima frižider, krevet, kupatilo i televizor. Iako se to možda ne može zaključiti po snimku, Benjamin kaže da je ceo hotel jako čist i ugrejan, a sobu ne treba uopšte zaključavati jer je mesto u kom je hotel jako sigurno.

U jednom trenutku otkrio je kolika je cena noćenja, a mnogi su ostali u šoku. Za sve ovo i, kako on tvrdi jako dobru uslugu, platićete svega 26 kuna po noćenju! Savršeno mesto ako treba samo da prespavate, a preko dana mislite ići na izlete i u okolna mesta. Odlično je i ako treba samo jednu noć da odsednete negde tokom dugog putovanja, tvrdi Bendžamin.

(Espreso/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.