SKANDAL KOJI JE RAZBESNEO MNOGE! Kampanja prikupljanja novca za Megan i Harija, doživela fijasko!
Foto: Profimedia

MEGAN I PRINC HARI

SKANDAL KOJI JE RAZBESNEO MNOGE! Kampanja prikupljanja novca za Megan i Harija, doživela fijasko!

Bizarna kampanja razbesnela je većinu ljudi, a na kraju se pokazalo da je bila potpuni fijasko

Objavljeno:

Najvernija obožavateljka bivših članova kraljevske porodice prikupila je samo 110 dolara pomoći slavnom paru

Na platformi "Go Fund Me" u poslednjih nekoliko dana se pojavila akcija prikupljanja pomoći koju je pokrenula izvesna Anastasija Hanson, koja za cilj ima da prikupi 10 miliona dolara pomoći princu Hariju i Megan Markl.

Bizarna kampanja razbesnela je većinu ljudi, a na kraju se pokazalo da je bila potpuni fijasko. Prikupila je samo 110 dolara pomoći slavnom paru.

Ideja je bila da se pomogne Megan i Hariju da otplate luksuznu kuću koju su nedavno kupili u Kaliforniji, a ideja je nastala nakon što se u intervjuu kod Opre princ požalio kako je porodica prestala da ga finansira.

- Ako vam treba kuća, za vas ću to uraditi - napisala je Hanson i pojasnila britanskim novinarima kako se ne radi ni o kakvoj šali već o iskrenoj želji da pomogne.

Handson je u opisu kampanje napisala da dva miliona fanova Harija i Megan treba da uplate po pet dolara kako bi im pomogli. Naglasila je da su njih dvoje u SAD došli u vreme pandemije korona virusa i da nisu imali poslove. Na njenu žalost, ostala je daleko od cilja, a kampanja je u međuvremenu nestala sa stranice "Go Fund Me".

Takođe, nakon velikog intervjua slavnog para kod Opre Vinfri, oglasio se i britanski sveštenik, koji kaže da je Megan lagala o svom venčanju:

- Laž je da su se Megan i Hari venčali pre kraljevske svadbe - rekao je Mark Edvards.

Meghanina tvrdnja da su se ona i princ venčali sami u svom vrtu tri dana pre kraljevskog venčanja i da ih je venčao nadbiskup Kanterburija Džastin Velbi jer su želeli ceremoniju samo za sebe bila je sumnjiva i Marku Edvardsu, namesniku biskupa, koji je kontaktirao kancelariju nadbiskupa i tražio objašnjenje.

- Džastin je imao privatni razgovor s parom u vrtu o venčanju, ali uveravam vas, nije bilo venčanja do nacionalnog televizijskog događaja - rekli su mu iz kancelarije nadbiskupa.

Brojni sveštenici u Engleskoj posumnjali su u Meganine reči jer pravila o venčanjima engleske crkve zahtevaju najmanje dva svedoka, a javnost mora da ima neograničen pristup ceremoniji kako bi se mogli uložiti prigovori, ukoliko postoje.

- Nijedan par se u crkvi ne može venčati dva puta, osim ako prvi brak nije bio validan - zaključio je on.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.