RADILA JE U KOVID BOLNICI A KAD JE SKINULA MASKU VIDELI SU ANĐELA: Gledajte samo ovu bombu! (FOTO)
Foto: Printscreen/maggierawlins/Instagram

VAUU

RADILA JE U KOVID BOLNICI A KAD JE SKINULA MASKU VIDELI SU ANĐELA: Gledajte samo ovu bombu! (FOTO)

Izvesno vreme provela je spasavajući živote u kovid bolnici, kada su mediji počeli da pišu o prelepoj medicinskoj sestri, anđeoskog lica

Objavljeno:

Medicinska sestra Megi Rolins (28), prošle jeseni je radila u jednoj njujorškoj kovid bolnici, a nekoliko meseci kasnije dobila je ponudu koja se ne odbija – postala je fotomodel.

Ona sada reklamira donji veš i zaštitno je lice časopisa Sports Ilustrated, što joj je ponuđeno odmah nakon rada u kovid bolnici, prenosi Dejli star.

Inače, ovo nije prvi put da se Megi bavi manekenstvom. Oprobala se u tom poslu kao tinejdžerka, ali kada je završila medicinsku školu, zaposlila se u jednoj bolnici.

Izvesno vreme provela je spasavajući živote u kovid bolnici, kada su mediji počeli da pišu o prelepoj medicinskoj sestri, anđeoskog lica.

Tada je dobila ponudu da pozira za Sports Illustrated, što je posle premišljanja, prihvatila.

“U početku sam mislila da je prevara, da se neko šali sa mnom. Međutim, moja nadređena u bolnici rekla mi je da prihvatim ponudu i da pokušam, a ako ne uspem, da mogu uvek da se vratim na staro radno mesto”, rekla je Megi.

Kada su joj rekli da će snimanje i slikanje početi u roku od tri nedelje, morala je bzo da se vrati u formu, naporno trenirajući kod kuće i radeći puno pilatesa.

Megi se aktivnim manekenskim poslom bavi već tri meseca i sudeći po fotografijama i popularnosti, reklo bi se da joj dobro ide.

Po svemu sudeći, nije zažalila što je skafander i vizir zamenila bikinijem.

Bonus video:

00:37

Veliki kompozitor: Sanja Ilić komponovao je i hitove za Nedu Ukraden i Suzanu Mančić

(Espreso/ Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.