UČITELJ REŠIO DA STAVI TAČKU NA GLASINE UČENIKA:Stao na tablu i uradio nešto zbog čega je nastao OPŠTI HAOS!(VIDEO)
Glasine su sastavni deo života, Foto: Printscreen/YouTube

ŠOK U ŠKOLI

UČITELJ REŠIO DA STAVI TAČKU NA GLASINE UČENIKA:Stao na tablu i uradio nešto zbog čega je nastao OPŠTI HAOS!(VIDEO)

Nastavnica Barker, koja je već uveliko plakala sa nevericom je gledala šta Džejson radi, dok je u razredu vladao opšti haos, vikanje i veselje među decom

Objavljeno:

Glasine su sastavni deo života, pa tako i onog školskog, gde se naročito među decom šire poput požara. Na meti su često učitelji i nastavnici, uprkos tome što svoj privatni život pokušavaju da drže u tajnosti.

Džejsonu Sajfertu, nastavniku matematike u Ohaju, na školskom terenu prišlo je dvoje učenika i pitalo da li se zabavlja sa jednom nastavnicom, koja predaje u istoj školi, pa je odlučio da okupi đake i stavi tačku na tu priču, piše "Miror".

Čitav događaj zabeležen je kamerom i na snimku se vidi kako Džejson staje ispred odeljenja i kaže: "Kruži trač da smo gospođica Barker i ja u vezi, pa je krajnje vreme da vam se obratim".

Nakon što je otkrio da mu je već postavljeno to pitanje, potvrdio je da su par, što je izazvalo opšte oduševljenje među decom.

"Ali malo smo dalje od zabavljanja, ja sam potpuno zaljubljen u nju", nastavio je Džejson, što je iznenadilo i njegovu koleginicu i partnerku Barker, a zatim je izvukao prsten i nastavio: "Pitao sam se da li bi gospođica Barker volela da postane gospođa Sajfert?".

Nastavnica Barker, koja je već uveliko plakala sa nevericom je gledala šta Džejson radi, dok je u razredu vladao opšti haos, vikanje i veselje među decom.

"Pametno, kako može da ga odbije pred decom koja se toliko raduju", našalio se jedan komentator videa, dok je drugi napisao: "Volim to dete koje je viknulo: "Bolje bi im bilo da me pozovu na venčanje!"

Bonus video:

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.