ŠTA, OVO JE MOJA DEVOJKA? Mladić dobio TRAUMU posle neviđene transformacije! (VIDEO)
Arin, Foto: Printscreen/Youtube

Auu

ŠTA, OVO JE MOJA DEVOJKA? Mladić dobio TRAUMU posle neviđene transformacije! (VIDEO)

Njeno ime je zapravo Arin, a tretman transformacije dobila je zahvaljujući veb seriji „Transformirana“.

Objavljeno:

U komentarima na društvenim mrežama pišu joj da je sjajno što je videla da osim crne postoje i druge boje. Takođe, kritičari joj predlažu da bude „normalna“ što je češće moguće, a gotima je drago što joj se to nije svidelo.

Gotkinja, koja je na Instagramu poznata kao vamprin_, pokazala je kako inače izgleda, što je šokiralo sve one koji je prate. Njeno ime je zapravo Arin, a tretman transformacije dobila je zahvaljujući veb seriji „Transformirana“.

Arin se u toj epizodi potpuno transformisala, od frizura preko šminke do odeće. Tako je dobila priliku da vidi kako bi izgledalo biti model na Instagramu.

Objasnila je da joj je trebalo dva, dva i po sata svakog jutra da se sredi. Kada je obukla plavu periku i obukla se poput devojaka na Instagramu, nije joj se svidelo ono što vidi pa se vratila starom izgledu.

Goti koji su je pratili odahnuli su, ali i njen dečko. Rekao joj je da se što pre presvuče jer nije mogao da je pogleda. A sestra je bila šokirana. Mislila je da to nije ista osoba.

- Izgledam kao odrasla žena, ne sviđa mi se. Uopšte mi se ne sviđa “, rekla je. Video je postavljen na IouTube pre dva dana i pogledalo ga je skoro milion ljudi.

Bonus video:

(Espreso/23sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.