SVEKRVA ŽELI DA DOJI MOJU BEBU, A IMA 70 GODINA: Šokanta ispovest jedne MAME na društvenim mrežama!
Dojenje, Foto: Profimedia

OTKRIVAMO

SVEKRVA ŽELI DA DOJI MOJU BEBU, A IMA 70 GODINA: Šokanta ispovest jedne MAME na društvenim mrežama!

Ovde je za mnoge šokantnu ideju porodica predložila svekrva pre rođenja drugog unuka, odnosno tokom trudnoće snaje. Pročitala je kako to bake rade u nekim kulturama i tvrdi da je to sjajno za sve

Objavljeno:

U šoku sam, otkrila je prestravljena majka koja je na Redditu predstavila neverovatnu porodičnu situaciju u kojoj se našla i koju je njena svekrva tražila da joj doji bebu u dobi od 70 godina.

Objasnila je da joj je mama supruga predložila tu ideju pre rođenja drugog unuka.

-Ova 70-godišnjakinja planira da doji prvu bebu [moje] snaje za šest nedelja. Čitala je da bake pomažu dojenim bebama u nekim kulturama i želi to da proba. Sad kad je shvatila da će dojiti ‘svog unuka’, počela je da dolazi po mene govoreći da ne želi čvršću vezu sa jednom bebom više od druge (moja najmlađa beba ima dva meseca).

‘A pošto je moja beba već ovde, želi da počne da„ vežba “dojenje sa mojom bebom. Ne mogu ni da verujem da je to mislila i rekla, a kamoli da je to nameravala da sprovede u delo ', istakla je.

Mama je objasnila da njena svekrva sanja da može dojiti dve bebe istovremeno.

Nastavila je: „Nada se da će proći dobro i tada će moći da doji i moju i bebu moje snaje. Kaže da želi da ih doji istovremeno ... i oči joj zasvetle dok zamišlja kako ih doji u tandemu. '

Može li uopšte dojiti? Žena je pustila muža da razgovara sa njegovom majkom i objasnila joj je da se to neće dogoditi. To je samo izazvalo još goru situaciju, svađe i nesuglasice.

- Ova žena je posebna vrsta zablude. Mogu li starije žene zaista imati laktaciju? - pitao je autor komentara komentatore.

‘Naravno da sam ispala kriva što joj se snovi nisu ostvarili, ona je luda kad kaže da joj stojim na putu da se približim njenim unucima’, rekla je.

- Ja sam razlog. Iako je moj suprug podjednako bezobrazno objašnjavao zašto to ne želimo po svaku cenu. Rekla sam joj da ode da razgovara sa svojim lekarom i nađe savetnika za laktaciju ako joj je to toliko važno, ali da nikada neće dojiti nijednu moju bebu bez obzira na sve - istakla je.

Mnogi su se složili da je bakin zahtev bio potpuno neprimeren.

- O Bože. Potpuno sam užasnuta tobom. To bi bilo dovoljno da me spreči da imam bilo kakvu posetu bez nadzora sa decom koja još ne razgovaraju. Nema šanse da je ona spremna da poštuje bilo koje granice koje ste postavili - napisala je jedna osoba.

Drugi komentator složio se da se od nje očekivalo da je izbezumljena idejama svekrve.

-Neprimereno je i masovno prelazi granicu, bez obzira na starost svekrve - dodao je treći.

‘Mogu da kažem samo jedno veliko ne-ne! Nisam mogao da zamislim nikoga osim majke koja doji decu, a kamoli žene u 70-ima ', zaključio je jedan zgroženi komentator.

Bonus video:

(Espreso.rs/Kidspot)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.