OVOJ ŽENI SE SMEJE CELA EVROPA: Uključila se uživo u program BBC, komentari su ODMAH počeli da pljušte! (FOTO)
Žena, Foto: BBC

NEOBIČNO

OVOJ ŽENI SE SMEJE CELA EVROPA: Uključila se uživo u program BBC, komentari su ODMAH počeli da pljušte! (FOTO)

BBC je imao emisiju o nezaposlenosti u vreme pandemije koronavirusa. Njihova gošća bila je Ivette Amos iz Velsa koja je na program odgovorila zumiranjem i razgovarala o svom iskustvu.

Objavljeno:

S obzirom na to gde je Ivet postavila igračku, na društvenim mrežama se vodila diskusija o tome šta ona zapravo služi. Neki su rekli da je to možda sveća ili skulptura u kojoj se nalaze knjige...

BBC je imao emisiju o nezaposlenosti u vreme pandemije koronavirusa. Njihova gošća bila je Ivet Amos iz Velsa koja je na program odgovorila zumiranjem i razgovarala o svom iskustvu.

Ali njena priča nije okupirala gledaoce, već ono što je stajalo iza nje, a to je, kako se čini - veća igračka za seks. U direktnom prenosu oduševila je mnoge gledaoce koji su primetili neobičan detalj na kadru, prenosi Nev Iork Post.

BBC uključenje uživo
foto: BBC

Smešnu scenu komentarisao je na svom Twitter profilu i novinar Grant Tucker

- Možda najbolja pozadina za BBC. Uvek proverite police pre nego što se pojavite u eteru.

S obzirom na to gde je Ivette postavila igračku, na društvenim mrežama se vodila diskusija o tome šta ona zapravo služi.

Neki su rekli da je to možda sveća ili skulptura u kojoj se nalaze knjige, a neki su pretpostavljali da je ogromni penis u etru ipak greškom završio. Oni optimisti misle da je to namerno postavljeno da razveseli naciju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.