HOROR TIP! Žestoko vređao devojku, ukrao joj 240.000 dinara! njena osveta bila je brutalna
Foto: Facebook printscreen/Triangle News

VEZA KOJA ŠOKIRA

HOROR TIP! Žestoko vređao devojku, ukrao joj 240.000 dinara! njena osveta bila je brutalna

Džoanu je zaveo Hasan Kalijed koji joj je, očito uvežbano, obećavao “kule i gradove” ako ostane s njim, tvrdeći da je imućan i da se odmah zaljubio u nju

Objavljeno:

Britanka Džoana Girling žestoko je na svojoj koži osetila šta znači biti lakoveran, naivan i brzoplet u odlukama kada je na odmoru u Egiptu napustila muža i ostala sa 24-godišnjim lokalnim muškarcem.

Džoanu je zaveo Hasan Kalijed koji joj je, očito uvežbano, obećavao “kule i gradove” ako ostane s njim, tvrdeći da je imućan i da se odmah zaljubio u nju.

Nekoliko romantičnih šetnji po obali uz zalazak sunca, 2-3 krstarenja po Crvenom moru i Džoana je uručila suprugu “šut kartu”. Međutim, posle samo 2 meseca ostala je sama.

Ostavila sam sve što sam imala kući, čak i supruga, sve, da bih započela novi život sa Hasanom. Kao da sam svako jutro pored njega doživljavala da mi širi pred nogama crveni tepih. A sve je zapravo bila dobro odigrana uloga zavodnika koji će na kraju opelješiti naivnu Britanku. To se i dogodilo. Kada sam se vraćala kući po neke stvari i papire, zamolio me je da mu ostavim nešto novca da i on sredi sve oko preseljenja. Poverovala sam da je kupio novu kuću samo za nas. Dala sam mu 2.100 evra da mu se nađe i otišla na Ostrvo”, kaže Džoana.

Nekoliko dana kasnije nije joj odgovarao na poruke.

“U jednom momentu postala sam agresivnija jer sam se plašila šta se dešava. Tada mi je napisao: ‘Šta hoćeš više od mene, debela kravo?‘. Mani me se, ne interesuješ me’. A ja se čak i razvela prethodno od supruga zbog njega! Poludela sam. Tako mi i treba”, rekla je Džoana.

Na kraju je saznala i da je Hasan već prevario jednu Britanku pre 4 godine na isti način uzevši od nje daleko veću sumu novca.

“Nisam želela da ostane na tome da me je prevario i pobedio. Zahvaljujući nekim vezama, uspela sam u nameri da ga uhapse Egipćani i morao je da plati ogromnu kaznu a i jedva je izbegao zatvor”, rekla je Džoana.

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.