DEČKO JU JE OSTAVIO JER JE IMALA 100 KILA: Odlučila se na promenu i sada je prava BOMBETINA! (FOTO)
Miriam Blanco, Foto: Printscreen/Instagram

TRANSFORMACIJA

DEČKO JU JE OSTAVIO JER JE IMALA 100 KILA: Odlučila se na promenu i sada je prava BOMBETINA! (FOTO)

Odlučila se na promenu kada je 2015. na Dan zahvalnosti bila kod svojih najmilijih i kad se pogledala u ogledalo

Objavljeno:

Miriam Blanco iz Texasa je bivši dečko stalno govorio je da je debela i to ju je pogađalo. Najgore je bilo što je ionako imala nisko samopouzdanje pa bi je s time 'dokrajčio'. Majka je četvoro dece i kaže kako je imala oko 100 kilograma kad ju je bivši partner odlučio ostaviti, pišu strani mediji.

- Nisam htela izlaziti s njim u slučaju da mi ne govori da sam debela pred svima - ispričala je. Svesna je da je u tim trenucima u organizam unosila previše kalorija, odnosno više nego je trebala s obzirom na to da se baš i nije kretala, ali onda je odlučila stati tome na kraj.

Odlučila se na promenu kada je 2015. na Dan zahvalnosti bila kod svojih najmilijih i kad se pogledala u ogledalo. Posvetila se vežbanju i zdravijoj ishrani, skinula je više od 30 kilograma, a novi izgled donio joj je i svojevrsnu slavu na internetu.

Na Instagramu je prati gotovo 30 hiljada ljudi, a otvorila je i stranicu za odrasle. Nije otkrila koliko zarađuje na OnlyFansu, ali ističe da je definitivno dovoljno za platiti račune. Danas je i u vezi s novim partnerom koji je ne ponižava.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.