PROFESOR OSTAVIO ŠKAKLJIVU PORUKU NA ONLAJN PREDAVANJU: Odmah je znao ko ga prati, a ko ZABUŠAVA
Profesor Tajler Jakovski iz Bostona, Foto: TikTok/fishin4clout

genijalno

PROFESOR OSTAVIO ŠKAKLJIVU PORUKU NA ONLAJN PREDAVANJU: Odmah je znao ko ga prati, a ko ZABUŠAVA

Kako je u startu novog načina predavanja primetio da ga većina učenika ni ne sluša koliko bi on želeo, smislio je genijalan način kako da im zadrži pažnju i odredi sebi ko ga zaista prati a ko zabušava

Objavljeno:

Kako i većina predavača različitog programa, i mladi profesor Tajler Jakovski iz Bostona suočio se u 2020. godini sa prebacivanjem predavanja na onlajn režim.

Kako je u startu novog načina predavanja primetio da ga većina učenika ni ne sluša koliko bi on želeo, smislio je genijalan način kako da im zadrži pažnju i odredi sebi ko ga zaista prati a ko zabušava.

“Počelo je spontano, a onda je ušlo u praksu. Tokom pisanja i davanja zadataka pišem svakakve gluposti u tekstu. Onaj ko prati šta radim – reagovaće. Ko ne reaguje, a zaista su gluposti, pokazaće mi koliko je zaista prisutan na času”, kaže Tajler.

Na početku eksperimenta bio je šokiran jer na njegovu rečenicu u testu “Profesor J baš smrdi” skoro niko nije reagovao.

“To mi je bio signal da nastavim sa smicalicama koje su u isti mah koliko zabavne, toliko i korisne za sve. Sada su svi već nekoliko nedelja vrlo prisutni i aktivni tokom predavanja i testova”, kaže Tajler Jakovski.

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.