KONOBARICA KOJA JE POSTALA HEROJ NACIJE: Spasila dečaka kojeg su godinama zlostavljali roditelji! Evo i kako!
Konobarica heroj, Foto: Youtube/Printscreen

HEROJSTVO

KONOBARICA KOJA JE POSTALA HEROJ NACIJE: Spasila dečaka kojeg su godinama zlostavljali roditelji! Evo i kako!

Jedna konobarica po imenu Flavejn Karvaljo, postala je pravi heroj nacije, kada je u lokalu u kome radi, spasila život 11- godišnjem dečaku, koji je bio zlostavljan od strane svojih roditelja

Objavljeno:

Retki su trenuci kada možete da prepoznate zlostavljače.

Jedna konobarica po imenu Flavejn Karvaljo, postala je pravi heroj nacije, kada je u lokalu u kome radi, spasila život 11- godišnjem dečaku, koji je bio zlostavljan od strane svojih roditelja.

Iako ništa nije ukazivalo na to, konobarica je prišla stolu kako bi primila porudžbinu, ali kada je videla da roditelji detetu ne poručuju hranu, uz komentar "da će jesti kod kuće", shvatila je da se nešto događa. Počela je da zagleda dečaka i shvatila da ima podlive i ogrebotine na licu i rukama. Tada joj je sinula ideja da mu napiše poruku na papiru.

- Videla sam da ima veliku ogrebotinu između obrva. Nekoliko minuta kasnije, uočila sam i modrice kod oka, tako da sam posumnjala da nešto nije u redu - ispričala je ova hrabra žena, koja to veče nije ni trebala da radi, već je igrom sudbine menjala kolegu.

- Odlučila sam da napišem poruku "Da li ti treba pomoć" i stala sam iza njegovih roditelja, kako bi dečak mogao da mi odgovori. U početku je odmahivao glavom, da ne treba, a onda mi je dao znak da mu je ipak potrebna pomoć. Tada sam pozvala policiju i pitala ih za savet - rekla je konobarica.

Policija je brzo stigla u restoran, a ispostavilo se da je ovaj dečak godinama zlostavljan od strane svojih roditelja. Kod kuće su ga vezivali i ostavljali da visi naopačke. Prvo je uhapšen očuh deteta, a ubrzo i majka, kada je otkriveno da je dečakovo celo telo u modricama i da je veoma neuhranjen, jer su ga izgladnjivali. Zajedno sa četvorogodišnjom sestrom, dečak je odveden u socijalnu službu.

- Da je gđica Karvaljo ćutala, verovatno dečak ne bi dugo ni poživeo - detektivka Erin Loler.

(Espreso.co.rs/Magazin Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.